Mijnwebpartner Artikel Blog
Zakelijke dienstverlening

Een prachtige locatie om te werken in de omgeving van Amsterdam.

Zoekt u naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Bijzondere werkplek in Hoofddorp

Het nieuwe werken faciliteert een mobiele levensstijl. wij verlengen de levensduur van producten,  zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders en onderzoekers. Een flexibele werkplek is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. 

 

Ontdek onze flexibele evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Unieke concepten en ideeën worden bevorderd. Er worden verschillende ruimtes aangeboden en hebben een ruime keuze voor verschillende soorten doeleinden. Er is dus altijd een ruimte die aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hier kunnen presentaties en workshops worden gehouden. Ook is er de mogelijkheiduit een van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en  een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleine klas. Hierin worden brainstormsessie, vergaderingen en workshop gegeven.   Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan. Wij bieden een oplossing op maat.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u terecht voor zowel grote bijeenkomsten als kleine vergaderingen. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij ons vindt u voor iedereen een passende oplossing.

 

Een werkplek of plek voor een evenement nodig? Bij C-Bèta kunt u hiervoor terecht. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://c-beta.nl/