Mijnwebpartner Artikel Blog
Zakelijke dienstverlening

Belangrijke documenten digitaliseren met behulp van Metamorfoze

Cultureel erfgoed is erg belangrijk, hierbij kunt u onder andere denken aan boeken, maar ook aan kranten van meer dan 200 jaar oud. Er zijn natuurlijk genoeg documenten, zoals boeken, die niet eeuwig meegaan. Het zou zonde zijn als de informatie en de gegevens hiervan dan verdwijnen en niet meer te lezen of te zien zijn door toekomstige generaties. GMS is een specialist op het gebied van digitaliseren van cultureel erfgoed en andere papieren data. Van dossiers tot bedrijfsadministratie, voor het digitaliseren van informatie kunt u dit bedrijf inschakelen. Hiervoor maken ze gebruik van een speciale werkwijze, genaamd Metamorfoze. Deze werkwijze heeft een hoge standaard bij het digitaliseren van documenten.

Laat uw documenten in hoge kwaliteit digitaliseren

Dankzij Metamorfoze is het mogelijk om verschillende documenten, boeken of cultureel erfgoed te digitaliseren. GMS is al vanaf het begin betrokken bij Metamorfoze. Zij hebben speciale procedures gecreëerd om zo de kwaliteit van het digitaliseren zo hoog mogelijk te houden. Dit houdt onder andere in dat zij een speciaal projectplan maken bij ieder project dat ze gaan digitaliseren. In dit plan zijn alle stappen die worden doorlopen tot in detail beschreven. Door de jaren heen hebben ze bij GMS de nodige ervaring opgedaan op het gebied van digitaliseren met Metamorfoze.

Laat uw documenten eenvoudig digitaliseren door deze specialist

Wilt u graag belangrijke documenten, boeken of iets anders laten digitaliseren en wilt u zeker zijn van de beste kwaliteit? Neem dan eens contact op met een van de medewerkers van GMS. Ook wanneer u vragen heeft over Metamorfoze en de werkwijze van dit bedrijf. Hun medewerkers voorzien u graag van de nodige informatie en hebben de kennis in huis om al uw vragen te beantwoorden. Op de website van deze specialist kunt u ook aanvullende informatie vinden over de software die ze gebruiken voor het digitaliseren van documenten.

https://gmsnl.com/