Mijnwebpartner Artikel Blog
Mode en Kleding

Een petten specialist

Er zijn een heleboel kledingstukken waar je heel uitgebreid over vertellen kan en allemaal hebben ze een prachtige geschiedenis. Vandaag ga ik het hebben over een kledingstuk dat je misschien nog ziet als een accessoir. Ik heb het over de pet. De pet is heel erg veranderd van functioneel kledingstuk naar een echt modieus kledingstuk. Veel bedrijven zijn bezig met deze verschuiving en spelen hier goed op in. Op deze manier wordt realiseren deze bedrijven cross-selling. Dit begrip betekent dat je er iets bij verkoopt. Om een makkelijk voorbeeld te noemen is het een telefoon verkopen dan het bijbehorende hoesje er bij verkopen. 

Ook als je kleding koopt wil je het ‘hoesje’ erbij kopen. Je wilt dat je outfit klopt op het moment dat je het aan hebt. Als je een mooi jurkje koopt wil je een goede bijpassende schoenen of een bijpassend tasje. Als je ooit een Ferrari koopt wil je er toch ook geen verroeste wieldoppen onder?

Veel bedrijven proberen zich te richten op de petten markt, maar het feit dat je iets hebt maakt het je nog geen specialist in petten. Je verkoopt van alles en bent overal goed in, maar je specialiseerd je niet echt in iets. Grote massale bedrijven kunnen je niet of minder goed helpen op het moment dat jij een pet kopengaat bij hen. Als jij een bedrijf bent dat gespecialiseerd is in petten kan jij deskundig advies geven en meerdere modellen aanbieden. Je kan de klant dus echt verzien van een product dat inspeelt op de wensen en behoeften.

Een pet is heel goed product waar de echte liefhebben wel wat geld aan spenderen wilt. Je kan het makkelijk op je hoofd zetten in plaats van gel in doen. Het is dus makkelijk om jezelf te laten zien zonder dat je gel of iets in je haar hoeft te doen. Een cap kopen bij een specialist kan makkelijk online

https://www.snapbacks.nl/