Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Mode en Kleding

Een goede bh is onmisbaar voor iedere vrouw

Een goede bh is onmisbaar voor iedere vrouw

 

Een bh is natuurlijk onmisbaar voor iedere vrouw, maar een goede bh al helemaal! Toch zien we vaak, dat vrouwen een stuk minder geld besteden aan de aanschaf van een bh, dan aan de aanschaf van een bikini. Ondanks dat een bh ontzettend belangrijk is, en ook nog eens dagelijks wordt gedragen, is de veelgehoorde reden simpelweg dat je deze toch niet ziet. Dat klopt natuurlijk ook wel. Je loopt immers liever een paar weken per jaar op het strand in een mooie fantasie bikini, dan dat je veel geld uitgeeft aan een bh en je deze toch niet ziet. Toch ligt dit wel even iets anders. Een goede bh heeft namelijk veel meer voordelen, dan je aanvankelijk zult denken. Waarom een goede bh voor iedere vrouw dus onmisbaar is, vertellen we je hier.

 

Zorgt voor een fijner gevoel

 

Wanneer je als vrouw een bh draagt die prettig zit, dan zul je merken dat jij jezelf een stuk prettiger voelt. Het komt zelfs je zelfvertrouwen ook nog eens ten goede. Een goede bh kenmerkt zich immers door het feit dat je eigenlijk niet merkt dat je er één draagt. Klinkt gek, maar zo is het natuurlijk wel. Dit is te vergelijken met een scheidsrechter. Een goede scheidsrechter, is de hele wedstrijd onzichtbaar. Klinkt heel tegenstrijdig, maar dat geldt dus ook voor een bh. Dus heb jij na een minuut of 10 nog steeds het gevoel dat je een bh draagt, dan is het tijd om op zoek te gaan naar wat anders. Merk je niets, dan wil dat natuurlijk niet altijd zeggen dat je een perfect bh hebt, want hij kan ook gewoon te los zitten.

 

Speciale bh’s 

 

Vervelend genoeg zijn er ook vrouwen die noodgedwongen een speciale bh moeten dragen om bepaalde medische redenen. Dat is natuurlijk vervelend genoeg. Des te belangrijker is het, dat er voor deze vrouwen bh’s zijn die fijn zitten en doen lijken alsof ze echt gevuld zijn. Een prothese bh is er daar bijvoorbeeld één van. Deze bh wordt vaak gedragen na een ingreep aan de borsten en is dusdanig ontworpen, dat er een prothese kan worden ingelegd. Op deze manier lijkt het dus net alsof je een echte borst hebt en hoef jij je geen zorgen te maken dat mensen je op straat of in de winkel vreemd aankijken. Wel is het verstandig je bh maat berekenen te laten doen in een daarvoor gespecialiseerde winkel. Vooral wanneer het maar om één borst gaat, wil je natuurlijk wel dat beide gelijk zijn.