Mijnwebpartner Artikel Blog
Gezondheid

De prijzen van plastische ingrepen

Plastische chirurgie is voor veel mensen aantrekkelijk. Het idee dat je een onvolkomenheid van jezelf waar je je onzeker over voelt gewoon kan veranderen, spreekt bij veel mensen meteen tot de verbeelding. Toch blijft het vaak bij een idee, want er zijn verschillende factoren die mensen tegenhouden om de stap te zetten. Eén van die factoren, zijn de prijzen van de plastische ingrepen. 

Het taboe rond plastische chirurgie is aan het verdwijnen, mensen zijn dus niet meer bang om ervoor uit te komen dat ze een plastische ingreep hebben laten doen of net willen laten doen. Maar toch struikelen veel mensen nog over het prijskaartje dat eraan verbonden is. Vaak bestaat de opvatting nog dat plastische chirurgie onbetaalbaar is. Toch zijn de prijzen vaak toegankelijker dan mensen denken. Hier een overzicht van de prijzen van de drie vaakst ondergane ingrepen: 

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep die wel een groot verschil kan maken. Mensen met hangende oogleden kunnen weer een beter gezichtsvermogen hebben en klachten zoals hoofdpijn zullen weer verdwijnenen. De ooglidcorrectie kosten zijn bovendien helemaal niet hoog, het is al mogelijk beide ogen te laten corrigeren voor slechts 365 euro.

Borstvergroting

De prijs van een borstvergroting is afhankelijk van de soort ingreep en de implantaten die gebruikt worden. Een borstvergroting met kwaliteits implantaten kan je voor gemiddeld 2.250 laten uitvoeren. Voor een borstvergroting in combinatie met een borstlift betaal je tussen de 3.150 voor een kleine borstlift en 4.290 euro voor een grote. 

Liposuctie

Een liposuctie kan gedaan worden op verschillende zones: de buik, love handles, benen en bovenbenen. De kosten van de liposuctie zijn afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone, het vetpercentage en de lichaamsbouw. Een liposuctie van een kleine zone kost rond de 850 euro, voor de liposuctie van een grote zone betaal je ongeveer 2.250 euro.

https://faceland.nl