Mijnwebpartner Artikel Blog
Groothandel

Geniet van een prachtige nieuwe badkamer dankzij deze specialist uit regio Arnhem

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? Home Garden Shop uit Gendt, nabij Arnhem, is de perfecte partner als u op zoek bent naar een bedrijf dat u van A tot Z helpt met uw nieuwe badkamer. Deze specialisten helpen u van sloop tot realisatie. Of u nu een volledig nieuwe badkamer wilt of uw oude badkamer wilt renoveren; het team van Home Garden Shop staat voor u klaar. Dit bedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring met alle facetten van de bouw of renovatie van badkamers. Wilt u bijvoorbeeld graag een bijzondere tegelvloer in uw badkamer? Wilt u genieten van een luxe inloopdouche? Of bent u iemand die tot rust komt in een bad? U bespreekt uw wensen met deze specialisten en uw droombadkamer wordt gerealiseerd. Lees verder welke voordelen u kunt verwachten van een samenwerking met dit bedrijf.

Ervaar vele voordelen van de service en het vakwerk van dit bedrijf

Kiest u voor Home Garden Shop, dan ervaart u vele voordelen. Zo ontvangt u voor uw project een persoonlijk 3D-ontwerp, waarmee u precies ziet wat het uiteindelijke resultaat is. U ontvangt daarbij een vast aanspreekpunt gedurende het gehele project. Dat is prettig, omdat deze persoon volledig op de hoogte is van uw wensen. De specialisten hebben een overzichtelijke werkwijze. Zo bent u voor uw badkamer eerst van harte welkom in de showroom in Gendt, nabij Arnhem, om de verschillende modellen te bekijken. Tijdens deze oriëntatiefase maken de specialisten een offerte op en eventueel een 3D-ontwerp. Bent u akkoord? Dan bezoeken de experts uw huis om de huidige situatie te bekijken en te beoordelen. De specialisten gaan vervolgens aan de slag. Zij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent!  

Bezoek de showroom en maak kennis met de specialisten

Wilt u een impressie van de beschikbare badkamermodellen, de specialisten en het vakwerk? Bezoek dan de showroom van Home Garden Shop. U vindt deze in Gendt, tussen Arnhem en Nijmegen, waar u de badkamer van uw dromen vindt. De specialisten helpen u graag uw droombadkamer te realiseren. Laat u inspireren en kom snel langs!

https://homegardenshop.nl/