Mijnwebpartner Artikel Blog
Gezondheid

Hulp bij ongewenste zwangerschap

In je leven is er eigenlijk geen plek voor een kindje. Dus als je zwanger blijkt te zijn, moet je een keuze maken. Besluit je het te houden of is het toch beter om de zwangerschap af te breken? Als je kiest voor abortus dan ben je bij de specialisten van kliniek Bloemenhove in goede handen.

Een team van betrokken specialisten

Het beëindigen van een zwangerschap is een emotioneel besluit. Daarom is het belangrijk dat je wordt opgevangen door artsen en verpleegkundigen die dat begrijpen. Gelukkig is het team van abortuskliniek Bloemenhove zeer betrokken bij elke behandeling. We helpen al sinds 1971 vrouwen bij zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester. We weten dus precies hoe we je door deze moeilijke periode heen moeten helpen.

Antwoord op al je vragen

Als je ongewenst zwanger bent, loop je vast met veel vragen rond. Want hoelang duurt een abortusbehandeling eigenlijk? En kunnen er naderhand misschien complicaties optreden? Het is fijn als je dit soort dingen al weet voordat je de kliniek binnenkomt. Daarom heeft kliniek Bloemenhove alle veel gestelde vragen gewoon online gezet. Zo kun je je vanuit je eigen huis rustig voorbereiden op de behandeling die komen gaat.

Wil je een afspraak maken?

Een abortusbehandeling bij kliniek Bloemenhove begint altijd met een intakegesprek. Onze artsen vertellen je wat de mogelijkheden zijn en hoe de dag van de behandeling er uit komt te zien. Daarna krijg je een wettelijke bedenktijd van vijf dagen. Denk jij dat abortus de beste optie is? Bel ons dan op +31 23 528 98 90 of plan online een afspraak in.

http://www.bloemenhove.nl