Mijnwebpartner Artikel Blog
Gezondheid

De professionele en gezellige Tandarts in Culemborg

Zoek je een moderne tandarts die maximaal deskundig is? Bij tandarts Culemborg vind je er zelfs twee! Dennis en Daisy-Joyce openden nog maar enkele jaren geleden in Culemborg hun gloednieuwe praktijk. Zij richten zich doorlopend op nieuwe vakkennis en behandeltechnieken. Daarbij hechten Dennis en Daisy-Joyce veel waarde aan een goed sociaal contact en vormen ze samen met de mondhygiënist en preventie-assistentes een opvallend vrolijk team.

Goede mondzorg is voor elk gebit van levensbelang. Dennis en Daisy-Joyce weten precies welke mondzorg Culemborg nodig heeft. Je krijgt bij hen een gedegen periodieke controle, maar ze geven ook adviezen voor de mondzorg thuis. Dit begint al bij de verzorging van het eerste tandje van je kind. Ook worden door hen handige tips gegeven over ragen, flossen en het gebruik van tandenstokers. Vaak een onprettige smaak in de mond? Dan is uitleg over het gebruik van mondwater misschien iets voor jou.

Dennis en Daisy-Joyce voorzien als tandarts Culemborg van de juiste zorg. Elk kind kan bij hen vanaf het begin terecht en zo nodig worden er voedingsadviezen gegeven. Voor kinderen wordt de populaire Gewoon Gaaf Methode als richtsnoer gebruikt.

Ook de hygiëne wordt bij tandarts Culemborg strikt in acht genomen. Natuurlijk steeds volgens de laatste richtlijnen. Dit geldt ook voor de complexe behandelingen die door Dennis en Daisy-Joyce, in worden verricht. Wortelkanaalbehandelingen, het plaatsen van onzichtbare beugels, het plaatsen van implantaten of een stevige brug; elke vaardigheid hebben deze tandartsen onder de knie. Om op het terrein van de mondzorg Culemborg steeds op het hoogste niveau van dienst te blijven, worden maandelijks bij- en nascholingen gevolgd.

Heb jij binnenkort een tandarts nodig, schrijf je dan gauw in bij deze snel groeiende praktijk!

http://www.tpculemborg.nl/