Mijnwebpartner Artikel Blog
Woning en Tuin

Door schone voegen is je badkamer schoon

Als je denkt dat de badkamer schoon is moet ik je helaas teleurstellen. Helemaal niet vreemd als je nadenkt over wat er allemaal gebeurd in de badkamer. Je gaat naar het toilet, doucht, poetst je tanden, doet je make-up, knipt je nagels of smeert gel in je haar wat vervolgens door het putje lopen moet. Dit zijn allemaal dingen waardoor jij misschien schoon en fris wordt, maar waar je badkamer smerig en grauw van wordt.

Je kan je dus wel voorstellen dat er miljoen bacteriën door je badkamer heen vliegen. Het werkt helaas ook nog zo dat een heleboel dingen elkaar versterken. Een goed voorbeeld hiervan is een warme douche. Zoals je waarschijnlijk weet wordt warm water damp en warme lucht stijgt op. Als jij dus vies bent kunnen deze vuiltjes met de opstijgende waterdamp mee naar boven vliegen. Dit zorgt ervoor dat badkamertegels schoonmaken van groot belang is. Je hebt waarschijnlijk meerdere vierkante meters tegel in je badkamer liggen en je vindt dit schoonmaken waarschijnlijk geen pretje. Heb je dan wel eens geprobeerd om de badkamer voegen schoon te maken? Deze voegen liggen dieper en zijn daarom lastig om schoon te maken. Er even snel een doekje of een dweil overheen halen zorgt er niet voor dat de voegen goed schoon worden.

Als je de voegen echt goed schoon wilt hebben is het slim om er een speciale schoonmaak kit voor te halen. Deze kan je kopen op de website van voegxpert. Zij stellen een pakket samen die speciaal bestemd is voor het schoonmaken van de voegen. Het wordt aanbevolen om deze voegen ook regelmatig schoon te maken om zo schimmels en dergelijke te voorkomen. Pas als jij de voegen schoonmaakt komt je er achter hoe smerig ze eigenlijk waren. Schonen voegen zorgen ervoor dat je badkamer er ook weer echt schoon uitziet.

https://voegxpert.nl