Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Woning en Tuin

Kadaster data haal je gemakkelijk van kadastralekaart.com

Ben je op zoek naar officiële en actuele kadaster data dan kun je prima terecht op kadastralekaart.com. Je vindt er de actuele kadaster data, zonder dat het platform overigens in eigendom is van het Kadaster. De organisatie levert wel de data aan, waardoor je zeker weet dat de data die je tot je beschikking krijgt altijd bruikbare informatie is. 

Kies voor losse downloads of sluit een abonnement af 

De kaart vol met kadaster data heeft erg veel te bieden. Een aantal diensten kun je gratis gebruiken, zoals inzoomen op de kaart van ons land. Wie gerichte kadaster data zoekt, kan die tegen een vergoeding downloaden. Dit kun je per stuk doen, je kunt ook een abonnement afsluiten. Dit is per saldo goedkoper. 

Een zeer breed aanbod van kadaster data beschikbaar 

Wat je aan kadaster data kunt downloaden? Dat is nogal wat. Een veel gedownload document is de kadastrale kaart maatvoering. Download je deze kadaster data, dan krijg je perfect inzicht in de maten van een bepaald perceel. Daarnaast krijg je aanvullende informatie over de geregistreerde bebouwing. Je kunt ook kiezen voor de kadastrale kaart bundel. In dat geval kies je voor een handige combinatie van informatie over een perceel waaronder de verschillende kadastrale kaarten, bestemmingsplannen, woonlasten en de hypotheekvorm. 

Informatie over bestemmingsplannen en vergunningen 

Kadaster data kan ook gaan om een woning transactierapport en informatie over bestemmingsplannen en vergunningen. Je krijgt dan de beschikking over alle digitaal gepubliceerde bestemmingsplannen en officiële bekendmakingen van de afgelopen zes weken in de buurt van het perceel. Wat zeker leuk is, is om kadastrale kaarten te downloaden inclusief een luchtfoto.  

Informatie uit de meest actuele eigendomsakte 

Data die ook veel van de actuele website gedownload wordt is eigendomsinformatie. Je ontvangt dan een uittreksel van de eigendomsakte met informatie uit de meest actuele eigendomsakte voor een bepaald kadastraal object. Je kunt ook nog eens kiezen voor hypotheekinfo. In dat geval krijg je de beschikking over een uittreksel van de meest recente hypotheekakte. En zo vindt iedereen altijd precies die informatie die gezocht wordt. Het is daarbij een prettige gedachte dat de aangeboden data altijd actueel en officieel is.  

Gerelateerde artikelen

Ondergrond testen voor je stucwerk

Hoe kies je de juiste wandlampen?

Plafondlamp online bestellen