Mijnwebpartner Artikel Blog
Aanbiedingen

Dit is dé online compliance management tool voor QHSE professionals

Dit is dé online compliance management tool voor QHSE professionals

 

Compliance management (het voldoen aan geldende wet- en regelgeving) kost vaak veel tijd, maar is niet iets wat vergeten mag worden. Indien uw bedrijf niet compliant is met de huidige wet- en regelgeving, dan kunt u hiervoor een boete ontvangen. De hoogte van de boete varieert naar gelang de aard van de non-compliance. Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en betrouwbare online compliance management tool voor QHSE professionals waarmee u aantoonbaar compliant bent en blijft? Zoek dan niet verder, want wij hebben het antwoord voor u: Pharius.

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betrouwbaar

 

Een online compliance management tool moet makkelijk in gebruik zijn, de belangrijkste kenmerken in één oogopslag duidelijk weergeven en uiteraard ook up-to-date zijn met de laatste wet- en regelgevingen. Bovengenoemde online compliance management tool heeft dit allemaal. Zo is de applicatie enorm gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betrouwbaar. De applicatie wijst zich haast vanzelf en alle informatie wordt in een overzichtelijk en duidelijk te navigeren dashboard weergegeven. Dankzij actuele en altijd up-to-date nationale en internationale wet- en regelgeving vanuit één enkele bron, is uw bedrijf altijd compliant op het gebied van QHSE.

 

Aantoonbaar compliant zijn én blijven

 

Met deze online compliance management tool krijgt u een goed beeld van hoe het er op dit moment met uw bedrijf voor staat wat betreft compliance en QHSE. Het dashboard wordt namelijk toegespitst op datgene wat voor u van belang is. Onnodige en overbodige informatie wordt buiten beschouwing gelaten. In één oogopslag ziet u waar de knelpunten zitten en welke onderdelen dus uw aandacht nodig hebben. Met deze tool bent én blijft u aantoonbaar compliant en voorkomt u boetes.

Gratis online training volgen?


Om beter wegwijs te worden met de tool kunt u een Pharius Training volgen. Jaarlijks worden er meerdere gratis online trainingen aangeboden. De trainingen zijn geheel gratis en worden middels een online webinar gegeven. Bekijk eens de trainingen die de komende tijd worden aangeboden en schrijf u hiervoor in. De trainingen worden erg goed beoordeeld en zijn praktisch toepasbaar zodat u meteen met de opgedane kennis aan de slag kunt.

https://www.pharius.eu/nl/