Mijnwebpartner Artikel Blog
Zakelijk

Een verhuizing zonder stress

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning? Dit kan voor veel stress zorgen, allerlei zaken moeten geregeld worden. Het oude huis moet leeg en schoon zijn, en het nieuwe huis moet bewoonbaar zijn. Hieraan vooraf zijn er heel wat klussen die afgehandeld moeten worden. Op welke manier kunt u dit doen zonder veel last te hebben van stress? In deze blog vertelt Fasterverhuizingen die o.a. actief is in Zwolle, Apeldoorn, Schiedam  en Vlaardingen , volgen tips om stressvrij de verhuizing door te komen. 

Inventariseren 

Bekijk welke spullen u allemaal heeft. Wat heeft u dubbel en wat is onnodig? Vaak ontdekt u dan dat er heel wat spullen weg kunnen. Dit kan u bijvoorbeeld doen met kleding, tijdschriften, boeken, decoratie en elektronica. Deze spullen kunt u onder andere naar de kringloop brengen, of aan familie geven. Misschien heeft een ander dan nog plezier van uw spullen. Als u alles inventariseert krijgt u een duidelijk beeld en dat maakt het inpakken makkelijk. Zo is alles in categorieën in te delen. Hierdoor ervaar je minder stress tijdens de verhuizing. 

Nieuwe woning

Zorg ervoor dat uw nieuwe huis klaar is als u verhuist. Tijdens de verhuizing kan dan alles direct op de juiste plek worden neergezet. Ook kunt u in de tijd voorafgaande op de verhuizing alvast wat spullen verhuizen. Items die u minder vaak gebruikt kunnen alvast vervoerd worden. Alle kleine beetjes helpen tijdens het verhuisproces. Bedenk alvast op welke plaats u bepaalde meubels wilt hebben. Dit scheelt weer stress op de verhuisdag. 

Inpakken 

Begin op tijd met inpakken. Dit kan zoveel stress besparen. Als alles in de laatste week moet gebeuren kan dit erg stressvol zijn. Schrijf op de dozen wat erin zit en in welk vertrek het thuis hoort. Ook voor de verhuizers werkt dit prettig. En met uitpakken is het allemaal een stuk makkelijker. Vermeld het op de doos als er breekbare spullen in zitten. 

Verhuisbedrijf 

Vraag hulp aan een verhuisbedrijf. Zij weten precies hoe bepaalde meubels vervoerd moeten worden. En dit kost uzelf veel minder stress. En op deze manier wordt alles op de juiste wijze naar het nieuwe huis vervoerd. Bijvoorbeeld het bedrijf Faster verhuizingen, zij kunnen alles schadevrij vervoeren. U kunt dan zonder zorgen de verhuizing over laten aan het personeel. 

Oppas 

Heeft u kinderen of bijvoorbeeld huisdieren? Zorg dan voor een oppas. Voor kinderen kan een verhuizing vervelend zijn, het speelgoed is allemaal al ingepakt. En ook voor huisdieren kan het erg stressvol zijn, er zijn allerlei veranderingen in huis. Een oppas is dan erg fijn. 

Voor een verhuizing zonder stress kunt u dus het beste op tijd beginnen met opruimen en inpakken. Verder is het aan te raden om op tijd hulp vragen aan de verhuizers van een verhuisbedrijf. Zo komt u zonder stress de verhuizing door.

https://fasterverhuizingen.nl