Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Onderwijs

Niets van zoveel waarde als deskundig studiekeuzeadvies

Maak maar eens de juiste studiekeuze Amsterdam. Vind maar eens precies die vervolgopleiding die bij je past. Probeer de twijfels die je hebt en die in je hoofd zitten maar eens weg te nemen bij de keuze van een vervolgopleiding. Het valt allemaal niet mee. De keuze voor een vervolgopleiding wordt gemakkelijker wanneer je studiekeuzeadvies krijgt. De specialisten kunnen je op perfecte wijze helpen om wel de juiste volgende stap te zetten.

In een ontspannen sfeer maak je altijd betere keuzes

Schakel je de specialisten van studiekeuzeadvies in, dan krijg je in een ontspannen sfeer deskundige hulp bij het kiezen van een volgende studies. De informele sfeer is belangrijk, want alleen als je ontspannen bent, ben je doorgaans in de gelegenheid om de beste keuzes te maken. De expertise van de studiekeuzeadviseur doet de rest.

Wie ben jij, wat kun jij en wat wil jij?

In eerste instantie en na een informele kennismaking met jouw adviseur, wordt samen gezocht naar de antwoorden op een aantal belangrijke vragen. Het gaat dan om vragen als wie jij bent, wat jij kunt en vooral ook wat jij wilt. Vervolgens komen ook onderwerpen als eventuele overlappen in studies en motiverende omstandigheden aan de orde. Op basis van de antwoorden en met ondersteuning van de adviseur worden vervolgens in eerste instantie concept keuzes gemaakt. Dit zijn eventuele vervolgstudies die interessant kunnen zijn. Daar kijk je vervolgens met de adviseur nog een kritisch naar om vervolgens de gewenste vervolgopleiding te kiezen.

Je krijgt altijd een persoonlijk rapport mee naar huis

Studiekeuzeadvies is er zoals gesteld voor iedereen en aan het einde van de rit neem je wel een keuze waar je achter staat en waar je vol vertrouwen ja op zegt. Je maakt een keuze die echt bij je past en ziet het studiejaar nu wel met vertrouwen tegemoet. Bij het beste adres voor studiekeuzeadvies hoef je niet eerst ingewikkelde testen te ondergaan en krijg je persoonlijke begeleiding. Aan het einde van het traject krijg je bovendien een persoonlijk rapport mee naar huis. En ook dat kun je als iets zeer waardevols beschouwen.

Gerelateerde artikelen

Jezelf blijven ontwikkelen in het werkveld

Website zelf maken of laten maken?

Zadelkruk onmisbare kruk op wielen in het onderwijs