Het succes van V-borden

Mijnwebpartner

Onder makelaars zijn ze al wel heel bekend: de V-borden. U kent ze vast wel, ze zitten op het raam geplakt, hebben een V-model, en zijn aan twee kanten goed te zien. Dat is het ideale van V-borden, ze zijn heel goed te zien aan twee kanten, makkelijk te bevestigen, en weersbestendig. Toch kunnen V-borden vanzelfsprekend voor veel meer doeleinden gebruikt worden. In principe zou elk bedrijf ze kunnen gebruiken voor reclame-doeleinden. De V-borden hoeven ook niet persé rechthoekig te zijn, ze mogen ook allerlei afwijkende vormen hebben, een geode drukkerij maakt elk model in opdracht.

Hoe worden V-borden bevestigd?

V-borden worden met de uiteinden door middel van dubbelzijdige tape bevestigd aan het raam. Er zijn ook wel nappen mogelijk, maar die houden minder goed stand, en zeker als de weersomstandigheden niet echt ideaal zijn. Ook de grootte speelt natuurlijk een rol, hoe groter het bord, hoe zwaarder de bevestiging moet zijn, wil u voorkomen dat het bord na korte tijd er vanaf waait en door de straat vliegt. Dat kan ook nog gevaarlijke situaties opleveren.

Mocht u nou wat meer de aandacht willen vestigen op uw bedrijf, en op een opvallende manier reclame willen maken, overweegt u dan es om deze borden te plaatsen. We bedenken samen een goed ontwerp, of wellicht heeft u dat al, en hoeveel u er zou willen aanschaffen. Natuurlijk worden de kleuren na verloop van tijd wat valer, maar we bewaren het ontwerp digitaal, dus het is vrij simpel om nieuwe exemplaren te bestellen. Er zijn andere mogelijkheden om uw naamsbekendheid te vergroten, maar daar hangt wel een ander prijskaartje aan. Ook is de mogelijkheid van diefstal altijd aanwezig, terwijl deze borden niet echt het doelwit van criminelen zullen worden.

Bel of mail ons, dan kunnen we binnenkort een afspraak maken.About

View all posts by