Mijnwebpartner Artikel Blog
Internet marketing

De beste service in online marketing, krijgt u in Nijmegen!

Laatst ben ik op zoek gegaan naar een online marketing bureau Nijmegen. Ik heb sinds een tijdje een nieuwe website laten maken door een ander bedrijf in Nijmegen, maar de samenwerking liep niet goed en ik besloot de knoop door te hakken. Nu ging ik op zoek naar een ander webdesign en online marketing bureau om mij te helpen om meer conversie te krijgen op mijn website.

Online marketing en webdesign in Nijmegen

De website die het andere bedrijf uit Nijmegen had gemaakt, was helemaal niet geoptimaliseerd voor online marketing. Dit had ik wel gevraagd aan het bedrijf, maar helaas kwam het maar niet tot stand. Zoeken naar een nieuw bedrijf, waar ik op kan vertrouwen, was best moeilijk. Ik heb op het internet gekeken naar bedrijven in Nijmegen. Toen kwam ik er nog niet veel tegen, omdat ik steeds met het verkeerde zoekwoord aan het zoeken was. Op een gegeven moment begon ik te zoeken met het zoekwoord ‘online marketing.’ Toen kwamen de bedrijven die ik zocht tevoorschijn en eentje viel mij meteen op. Dat bedrijf was het online marketing bureau Go Online uit Nijmegen. Ik begon over het bedrijf te lezen en ik keek naar de reviews. Het zag er allemaal goed uit, dus ik besloot om contact op te nemen met Go Online. Al snel had ik iemand te pakken en hebben we een afspraak kunnen maken.

De service van Go Online

Nadat ik contact had gehad met Go Online hadden we een afspraak gepland staan om op bezoek te komen op het kantoor. Daar zouden we verder bespreken wat de medewerkers van het bedrijf voor mij konden betekenen. Een paar dagen later kwam ik aan bij het kantoor en werd ik vriendelijk begroet door de medewerker die mij zou gaan helpen met het probleem van de website. We gingen aan tafel zitten en ik begon mijn probleem voor te leggen aan hun. Na het vertellen van het probleem gingen we samen brainstormen wat voor mijn website het beste was. Hun adviezen waren erg professioneel en ze wisten waar ze het over hadden. Ik had vertrouwen in dit bedrijf, dus ben ik in zee gegaan met Go Online. Nu een tijdje verder heb ik een gloednieuwe website die helemaal geoptimaliseerd is voor online marketing!

Bent u ook benieuwd wat Go Online voor u kan betekenen? Bekijk dan de volledige website op www.goonline.nl.