Mijnwebpartner Artikel Blog
Gezondheid

Heb je soms Last van Pigmentvlekken?

Last van pigmentvlekken

Steeds meer vrouwen komen er eerlijk voor uit dat ze last hebben van pigmentvlekken. De meeste vrouwen zeggen last te hebben van pigmentvlekken in het gezicht, maar het kan ook in de hals, armen, benen of op andere plaatsen voorkomen. Gelukkig is een pigmentvlek niet gevaarlijk wel kan het voor veel vrouwen een goede boost zijn wanneer deze toch verdoezeld of misschien zelfs wel voor het blote oog bijna onzichtbaar kan worden gemaakt.

Oorzaken waardoor pigmentvlekken ontstaan

Een pigmentvlek bestaat uit pigment ook wel melanine genoemd. Deze stof wordt gestimuleerd door zonlicht. Door onbeschermd dagelijks naar buiten te gaan ontstaan er vroeg of laat pigmentvlekken.

Hoe pigmentvlekken zoveel mogelijk voorkomen

Het voorkomen van een pigmentvlek is nooit 100%. Wel kun je door middel van een spf of beschermende kleding dragen zoals een pet of hoedje het verdere ontstaan van deze huidvlekken behoorlijk inperken.

Welk middel werkt effectief om pigmentvlekken te verminderen

Je kunt deze huidvlekken op verschillende manieren aan het zicht ontdekken. Dit kan al heel simpel door het gebruik van make-up of foundation. Toch blijft de beste manier om een whitening crème te gebruiken. Met deze crème kun je namelijk de pigmentplek definitief minder zichtbaar maken.

Waar koop ik de crème tegen pigmentvlekken?

Middels de Skinlight Webshop kunt u een pigmentvlekken crème geschikt voor heel het lichaam aanschaffen. Na ongeveer 3 – 5 weken ziet u en uw omgeving al duidelijk resultaat. De huidvlekken verdwijnen langzaam en uw huid wordt week na week mooier en stralender.

http://www.skinlight.nl/skinlight/pigmentvlekken/