Mijnwebpartner Artikel Blog
Zakelijk

Kies voor de slagerij met de inrichting die u voor ogen heeft

Heeft u een eigen slagerij en bent u op zoek naar een nieuwe en moderne inrichting? Dan is het altijd van groot belang dat u alleen het allerbeste materiaal in huis haalt. Op die manier bent u zeker van een lange levensduur. Schakel Koeltechnisch Buro Midden Nederland in en u heeft binnen no time een prachtige slagerij inrichting. Dit familiebedrijf heeft een breed scala aan prachtige producten voor bedrijfskoeling en airconditioning. Zo is het mogelijk om een koeltoonbank te kopen waar u al uw producten in presenteert. Met al meer dan 40 jaar ervaring vertrouwt u op de expertise van dit koelbedrijf. Het assortiment van het Koeltechnisch Buro Midden Nederland varieert van wandkoelmeubels en koeleilanden tot koelcellen en display vitrines. Bewaart, bereidt, verwerkt of verkoopt u producten die een koele omgeving vereisen? Ga dan naar de specialisten van Koeltechnisch Buro Midden Nederland.

Voor groot gebruiksgemak gaat u een koeltoonbank kopen bij de expert

Zoekt u iets waar u écht mee kunt opvallen in uw zaak? Kies dan voor een dry age kasten voor uw slagerij. Dan weet u zeker dat u de meest exclusieve stukken vlees verkoopt. Maar ook buiten een slagerij om zijn er voldoende mogelijkheden. Wilt u meer gebruiksgemak in uw winkel, restaurant, ziekenhuis of supermarkt creëren? Kies voor een specialist op het gebied van koeltechniek en koelmeubels. Koeltechnisch Buro Midden Nederland produceert sinds 2013 een eigen koelmeubellijn. Deze Koops Koelmeubels zijn perfect voor de inrichting van uw nieuwe slagerij. Gaat u binnenkort koeleilanden, wandkoelmeubels of een koeltoonbank kopen? Ga langs bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Zij onderhouden ieder model voor u. Op die manier bent u voorzien van een compleet concept. Voor bijvoorbeeld de koeltoonbank die u wilt kopen gebruiken ze een uniform systeem. Dit zorgt ervoor dat er één lijn in uw toonbank ontstaat met optimaal zicht op uw producten.

Uw slagerij van een nieuwe inrichting voorzien? De specialist realiseert het!

Doordat u bij de specialist in koeltechnieken kunt kiezen uit verschillende soorten koeltoonbanken, vindt u altijd het materiaal dat perfect bij uw werkzaamheden aansluit. Wilt u dat ook? Dan kiest u voor een familiebedrijf waar generaties na elkaar in het bedrijf stappen. U gaat naar Koeltechnisch Buro Midden Nederland voor de nieuwe inrichting van uw slagerij. Wilt u bijvoorbeeld een koeltoonbank kopen of perfect op maat laten maken? Niet alleen ontwerpt dit bedrijf alles naar uw wens, ook de plaatsing en het onderhoud wordt door hen geregeld. Koeltechnisch Buro Midden Nederland is een merkonafhankelijk bedrijf dat enkel produceert met de beste componenten. Dit is waarom ze goed bekend staan bij veel winkels, supermarkten, ziekenhuizen, restaurants en slagerijen. Schakelt u ook deze specialist in voor de inrichting van uw nieuwe slagerij of supermarkt?