Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Management

Local business ideas

Lokale bedrijfsideeën

 

Verkopen op eBay

Er zijn maar weinig mensen die nog nooit iets op eBay hebben gekocht of verkocht. Maar wist je dat eBay ook een solide business idee is? Als u een product hebt waar vraag naar is en dat geschikt is voor online verkoop en verzending, is eBay-verkoop misschien iets voor u. Het kan een veel minder dure, eenvoudigere optie zijn dan het opzetten van uw eigen online winkel. eBay biedt allerlei informatie om je te helpen succesvol te verkopen, waaronder eBay-seminars.

 

Vereisten: Een waardig product of producten, een computer, en kennis van online verkopen en verzenden.

 

Dakgoot en bevelsiding het Schoonmaken

Als je bereid en in staat bent om dingen te doen die andere mensen niet willen doen, kun je een levensvatbaar bedrijf starten. Voor veel huiseigenaren staan klusjes als het schoonmaken van dakgoten en zijsporen hoog op de lijst van “dat wil ik niet doen”. Naast het feit dat het rommelig is, is er altijd een element van gevaar wanneer mensen werken met ladders.

 

Maar het mooie van dit goedkope bedrijfsidee is dat dit klusjes zijn die herhaaldelijk moeten worden gedaan, dus als je eenmaal een klantenkring hebt opgebouwd, heb je een regelmatige stroom van inkomsten gecreëerd – en daar is niets onaangenaams aan!

 

Benodigdheden: Ladders, slangen, emmers, enz. Zorg voor de juiste veiligheidsuitrusting en heb geen hoogtevrees.

 

Planning van evenementen

Ben je een zeer georganiseerd persoon die kan werken op een deadline? Kun je goed omgaan met crisissituaties en heb je sterke interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden? Dan is evenementenplanning misschien een goed idee voor jou.

 

Het is duidelijk dat evenementenplanners evenementen plannen. Maar u bent zich misschien niet bewust van de omvang van de mogelijkheden. Bedrijven, hotels, non-profitorganisaties, gemeenten en overheidsorganisaties hebben allemaal behoefte aan evenementenplanners om alles van conferenties tot meeloopdagen in elkaar te zetten.

 

Of je kunt je specialiseren in een bepaald soort evenement, zoals festival- of huwelijksplanner worden. Het beste van alles is dat je geen diploma nodig hebt om een evenementenplanner te worden.

 

Vereisten: Sterke organisatorische, plannings- en communicatievaardigheden met oog voor detail en het vermogen om binnen deadlines te werken.

 

Diensten voor tuin- en landschapsarchitectuur

Tuinieren is de afgelopen decennia een van de populairste hobby’s geweest in de VS en Canada. De populariteit neemt alleen maar toe, misschien dankzij een groeiende belangstelling voor de versheid en kwaliteit van het voedsel dat we in ons lichaam stoppen.

 

Maar tuinieren is geen leunstoelhobby. Het vergt tijd en werk om een tuin tot bloei te brengen – twee dingen die veel tuiniers in spe niet kunnen opbrengen. Werkende mensen met een gezin hebben vaak weinig tijd, en veel ouder wordende tuiniers hebben lichamelijke kwalen waardoor ze niet al het buitenwerk kunnen doen dat ze graag zouden willen doen.

 

Dat zijn twee problemen die u kunt oplossen door tuin- of landschapsdiensten aan te bieden. Van onkruid wieden en mulch strooien tot tuinaanleg, er zijn hier allerlei zakelijke mogelijkheden voor bekwame, bereidwillige handen.

 

Vereisten: Lichamelijke conditie en kennis van planten, tuiniertechnieken, en eventueel landschapsarchitectuur en ontwerpprincipes.

 

DJ

DJ draait platen op een dansfeest

Afbeelding (c) Hill Street Studios / Getty Images

Hou je van muziek? Dan is DJ’en misschien het kleine bedrijfsidee waar je naar op zoek was.

 

Velen van ons denken bij DJ’s aan het verzorgen van de nachtelijke muziek in blitse clubs vol dansende hordes, maar dat is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om DJ-mogelijkheden. Er zijn veel meer DJ’s die optreden op bruiloften, feestjes en in gelegenheden zoals kleine pubs dan dat ze deuntjes draaien in grote clubs.

 

Let op het gebruik van het woord “optreden”. Om een succesvolle DJ te zijn, moet je een onderhoudende persoonlijkheid hebben en goed kunnen mixen.

 

Vereisten: DJ- en mixvaardigheden, en de juiste apparatuur – sommige DJ’s draaien vinylplaten, anderen gaan digitaal met DJ-apps. Je moet ook ’s avonds en in het weekend willen en kunnen werken, wanneer de meeste optredens zijn.

 

Schilderen

Schilderen, of het nu buiten of binnen is, is een van die klusjes waar veel mensen geen tijd voor willen of hebben, waardoor het weer een van die klusjes is waar je geld mee kunt verdienen.

 

Een van de grote dingen over dit goedkope, eenvoudige business idee is dat het niet seizoensgebonden-interieurs kan worden geschilderd elk moment van het jaar.

 

Een ander voordeel is dat, in tegenstelling tot een business idee zoals DJ’en, schilderen gemakkelijk schaalbaar is. Als u eenmaal klanten heeft, kunt u anderen inhuren en manager worden van uw schilderploeg(en). Hoe dan ook, het is relatief eenvoudig werk waar altijd vraag naar is.

 

Vereisten: Fysieke bekwaamheid, schildervaardigheden, en materiaal zoals kwasten, vellen, en emmers.

 

Variaties op het thema: Creatief? Interieurontwerp of huisstyling kan je interesseren.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/