Top 5 beste drones voor je geld

Mijnwebpartner

Iedere drone liefhebber wil de beste drone kopen en daar zo weinig mogelijk geld aan uitgeven. Maar in het oerwoud van drones en drone shops in Nederland maar ook uit het buitenland is het overzicht al heel snel zoek. Welke drone met camera kan je het beste kopen en bij welke drone shop kan je die drone voor de laagste prijs kopen? DroneKiezer.nl biedt je een overzicht van de beste 5 drones die dubbel en dwars hun geld waard zijn. We kunnen op voorhand stellen dat de DJI Mavic 2 Pro de beste drone is van 2019.

Syma X8G

De Syma X8G quadcopter is een uitstekende drone met een kwalitatieve 1080p HD camera. Voor een stabiele vlucht heeft de drone een 6-assige gyro en is daarnaast voorzien van de populaire headless mode. Dit maakt de quadcopter stabieler en wendbaarder waardoor je tijdens de vlucht sneller kunt bijschakelen en voorwerpen kunt ontwijken.  Hierdoor is de quadcopter voor zowel voor ervaren vliegers als beginners geschikt. De quadcopter wordt ready to fly geleverd, wat betekent dat je er meteen mee kunt gaan vliegen.

Hubsan H501S X4 FPV

De Hubsan H501S X4 FPV is een professionele brushless drone met GPS en Full HD camera. Hubsan is een zeer goed en gerespecteerd merk in de drone wereld, en heeft met deze camera drone wederom een top drone in de markt gezet in een prijscategorie waar tot nog toe niet zoveel keus was voor de mogelijkheden die deze drone biedt. Deze quadcopter wordt ready to fly geleverd, zodat je meteen aan de slag kunt met het maken van mooie luchtopnamen.

DJI Phantom 3 Standard

Zoals we reeds gewend zijn van DJI is ook de DJI Phantom 3 Standard een kwalitatieve en robuuste drone met veel mogelijkheden en functies. Deze drone is voorzien van een strak design, en beschikt over alle functies die  nodig zijn voor foto en video. De Phantom 3 Standard is erg gebruiksvriendelijk, mede door de 6-assige gyro en overige stabilisatiefuncties, en is daarom door iedereen gemakkelijk te besturen! Onder de drone bevindt zich een 3-assige gimbal voor nog mooiere en vloeiende video beelden.

Cheerson CX-20 Auto Pathfinder

De Cheerson CX-20 Auto-Pathfinder is een goed betaalbare GPS quadcopter die voor wat betreft de prijs nagenoeg geen concurrentie heeft. De CX-20 laat zich gemakkelijk besturen en blijft dankzij de ingebouwde GPS op zijn plek zweven. De quadcopter heeft een bereik van 300 meter wat ruim voldoende is voor het maken van ruime buitenvluchten. Als de drone buiten bereik komt van de zender, treedt de One key return functie in werking waardoor de drone automatisch terug komt vliegen naar het startpunt.

Hubsan FPV X4 Plus H107D+

Deze quadcopter is voorzien van een modern en strak nieuw uiterlijk en heeft een stevig frame. Doordat de armen van deze quad stevig en robuust zijn gaan ze tijdens het vliegen niet vibreren wat zorg voor betere en stabielere luchtopnamen en vliegprestaties. De drone is voorzien van een HD camera en FPV functie. De beelden kan je live terugkijken op de meegeleverde controller. Wat nog interessant is aan deze drone is de altitude hold mode functie. Geef gas met de throttle stick en laat deze los als de drone de gewenste hoogte heeft bereikt; de drone blijft dan op die hoogte zweven.

 

Bekijk op www.dronekiezer.nl het aanbod van alle drone shops in Nederland, Belgie en China en kies de beste drone die bij jouw budget past!

https://www.dronekiezer.nl/

About

View all posts by