Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Dienstverlening

Verhoog uw woongenot met goede geluidsisolatie in uw plafond

Er is bijna niets zo vervelend als een echo in huis of een galm waardoor u gasten of uw eigen partner slecht verstaat in een bepaalde woonruimte. Gelukkig is dit heel eenvoudig op te lossen met goede geluidsisolatie voor uw plafond. Bij isolatie denkt u misschien dat een ingrijpende verbouwing nodig is, maar niets is minder waar. Door een akoestisch plafond van Hollandplafond te laten monteren, verbetert u de akoestiek in een ruimte zonder dat hier een ingrijpende verbouwing voor nodig is. Dit type geluidsisolatie voor uw plafond bestaat namelijk uit een kunststof doek. De doek wordt op maat van uw plafond gemaakt en vervolgens over een profiel gespannen. Het spanplafond komt net onder uw huidige plafond, waardoor u zo min mogelijk hoogteverlies heeft. Daarnaast is de montage hierdoor eenvoudig en zijn de experts van Hollandplafond bijna altijd binnen één dag klaar met de werkzaamheden. Dat is ideaal!

Een akoestisch plafond dat aan al uw wensen voldoet

Goede geluidsisolatie in uw plafond zorgt niet alleen voor minder geluidsoverlast en betere akoestiek. Het verhoogt ook uw woongenot aanzienlijk, waardoor u meer van uw huis geniet. Hierdoor is een akoestisch plafond de investering zeker waard. Daarnaast levert Hollandplafond altijd maatwerk, waardoor het spanplafond zeker aan al uw wensen voldoet. Zo kunnen ze onder andere verlichting, ventilatieroosters en speakers naadloos in het plafond verwerken. Ook heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren.

Informeer naar de mogelijkheden bij deze specialist

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een akoestisch plafond? Dan vertellen de experts van Hollandplafond u hier graag meer over tijdens een bezoek aan de showroom. Vaak hebben ze de koffie al voor u klaar staan. Bespreekt u de opties liever bij u thuis? Ook dat is mogelijk, want een afspraak op locatie wordt ook vaak uitgevoerd. Dit bedrijf zet namelijk alles op alles om u als klant tevreden te stellen. Klanttevredenheid staat namelijk op nummer één bij Hollandplafond. Zo weet u zeker dat u goed geholpen wordt.