Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Dienstverlening

Verfraai uw voorgevel met een mooi naambordje

Bent u net verhuisd naar een nieuwe woning? En bent u op zoek naar een mooi naambordje voor aan uw gevel? Dan kunt een ruime collectie aan naambordjes vinden op denaambordensite.nl. U heeft keuze uit diverse materialen, formaten en vormen die voordelig geprijsd zijn. Het is mogelijk om kant-en-klare naambordjes te bestellen, de tekst zelf te kiezen of zelf een naambord te ontwerpen. De meeste naamborden worden binnen Nederland gratis verzonden (hierin zijn verlichte borden en uithangborden uitgezonderd). Naast naambordjes vindt u er ook huisnummers en uithangborden.

Naambordjes met een natuurlijke uitstraling

Bent u op zoek naar een naambordje met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn houten naamplaatjes een goede mogelijkheid. In deze categorie heeft u de keuze uit: teakhout, boomschors of bamboe.

Blauwstenen naamborden

Een ander materiaal met een natuurlijk karakter is een blauwstenen naambord. Deze zijn afkomstig uit België en worden handmatig gemaakt. De tekst wordt door vakmannen met behulp van laserstralen erin geplaatst en krijgt een licht-grijze kleur. Natuursteen is een zeer duurzaam materiaal en gaat een leven lang mee. In 3 werkdagen kan deze geleverd worden.

Granieten naamborden

Een andere prachtige steensoort is graniet. Dit gesteente bestaat uit drie mineralen: kwarts, veldspaten en mica’s. Graniet is gevormd door het ondergronds stollen van magma. Dit gesteente heeft een chique uitstraling. Het is hierbij mogelijk om naast een tekst en een huisnummer een afbeelding te plaatsen.

Huisnummers

Wilt u huisnummers bestellen voor naast de voordeur? Op denaambordensite.nl kunt u deze eenvoudig online bestellen. U vindt hier huisnummers van diverse materialen en stijlen, zoals: kunststof, mat en geperst aluminium, emaille, emaille look, hout, natuursteen, leisteen, messing, rvs cottage en transparant. Nummerbordjes zijn al te bestellen vanaf €5,10 en worden binnen Nederland gratis verzonden. Zoekt u een goedkoop huisnummer? Kijk dan eens bij de kunststof huisnummerbordjes. Deze huisnummerbordjes geven enkel het nummer weer en soms is een kleine toevoeging mogelijk.

https://www.denaambordensite.nl/