Mijnwebpartner Artikel Blog
Dienstverlening

Tips voor het parkeren op de luchthaven

Reizigers die aankomen op of die vertrekken van een internationale luchthaven kunnen, als ze graag in de buurt van de luchthaven willen parkeren, dit het beste vooruit plannen. De volgende tips voor het parkeren op de luchthaven kan de reis veel gemakkelijker maken.

Vaak zijn er naast het parkeren op het vliegveld zelf ook een aantal bedrijven, die parkeerplaatsen rondom de luchthaven aanbieden. De parkeerplaatsen op een terrein net naast het vliegveld zijn meestal iets goedkoper, maar het duurt dan wel wat langer om per shuttle de terminal te bereiken. Zorg ervoor dat je online controleert of er aanbiedingen of kortingsbonnen voor dit soort parkeerplaatsen buiten de luchthaven aanwezig zijn. Lang parkeren op de luchthaven is vaak handig omdat je dan snel ter plaatse bent en bij terugkomst ook weer snel je voertuig hebt, maar het is meestal wel duurder. Voor mensen met een handicap die reizen, moet je controleren of er een pendeldienst beschikbaar is voor het ophalen van en naar de terminal. Deze dienst moet zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Een andere vermeldenswaardige optie (die al dan niet beschikbaar kan zijn) als het gaat om parkeren op de luchthaven, is het aantal hotelexploitanten dat “Park and Fly”-opties aanbiedt, waar reizigers de nacht voor of na een vlucht kunnen doorbrengen. Reizigers vinden het vaak interessant dat de tarieven voor het parkeren bij de accommodatie van het hotel soms vergelijkbaar zijn met het gewoon parkeren op de luchthaven.

Zodra een reiziger heeft besloten om te parkeren op de luchthaven, zijn er wel bepaalde voorzorgsmaatregelen die men moet nemen. Die voorzorgsmaatregelen kunnen bestaan ​​uit het onthouden van hun parkeernummer, het beveiligen van hun voertuig en ervoor zorgen dat alle waardevolle spullen uit de auto zijn gehaald. Het kan ook verstandig zijn om een zonnescherm achter de voorruit van het voertuig te plaatsen, een reservering bij een shuttledienst te maken en om ervoor te zorgen dat je ruim op tijd op de luchthaven aanwezig bent, zodat je rustig kunt inchecken en je vlucht niet mist.

Voor reizigers, die op de luchthaven aankomen, is het altijd goed om te weten waar de pendeldienst, die ze terugbrengt naar hun respectieve parkeerplaatsen, vertrekt en hoe vaak de shuttle-passagiers worden oppikt. Een andere nuttige tip is om altijd het telefoonnummer van het bedrijf waar je parkeert bij de hand te hebben. Mocht je dan zijn vergeten welke shuttle je moet nemen of waar je auto precies staat, dan kun je eenvoudig even bellen om meer informatie te krijgen over hun shuttletijden en over waar je moet zijn.

Als laatste opmerking: als je iemand op een luchthaven ophaalt, hoef je natuurlijk geen parkeerplaats te zoeken. Zorg ervoor dat je dan het mobiele telefoonnummer hebt van de persoon die je komt ophalen, zodat je in de auto kunt blijven zitten en kunt aangeven waar je staat te wachten.

Door deze eenvoudige tips te volgen, zullen reizigers minder stress ervaren dan wanneer ze niet voorbereid waren.

Als je geïnteresseerd bent in aanvullende informatie, met name met betrekking tot het parkeren op Eindhoven Airport, kun je de volgende site eens bezoeken: Eazzypark.nl

 

 

 

https://eazzypark.nl