Mijnwebpartner Artikel Blog
Dienstverlening

Kies voor MAGOXX gevelplaten

De MAGOXX gevelplaten zijn een unieke en innovatieve bouwoplossing voor nieuwe constructies, renovatieprojecten en restauratiewerken. SINH Buildings Solutions biedt deze platen aan in verschillende maten en diverse afwerkingen. De MAGOXX platen zijn dan ook het ideale product voor de constructies van gevels. Het gebruik van deze plaat biedt dan ook veel ontwerpvrijheid, aangezien elk soort laminaat kan worden gebruikt. Op deze manier worden de geavanceerde eigenschappen van het bord gecombineerd met een aantrekkelijke afwerking. Zelfs in de meest vochtige omgevingen verslechteren MAGOXX Platen niet en ontwikkelen er geen schimmels of insecten in.

De vele voordelen van de MAGOXX platen

De MAGOXX platen zijn magnesium oxide-platen. Deze platen van MAGOXX staan garant voor drie dingen: veiligheid, slimheid en duurzaamheid. De MAGOXX platen zijn zeer veilig. Zo zijn deze brandveilig en CE-gecertificeerd. Daarnaast zijn deze platen slim doordat ze voor zowel binnen als buiten oplossingen bieden in private en commerciële bouw. Maar ook zijn deze platen makkelijk in gebruik. Bovendien zijn de MAGOXX platen een groene keuze. De platen zijn duurzaam en 100% recyclebaar. Dit komt omdat de platen milieuvriendelijke ingrediënten bevatten en ook zo geproduceerd zijn. Er zitten dan ook geen giftige materialen in.

Bestel de gevelplaten van MAGOXX voor een innovatie bouwoplossing!

Dus bent u op zoek naar een unieke en innovatieve bouwoplossing voor een nieuwe constructie, een nieuw renovatieproject of restauratiewerk? Bestel dan de gevelplaten van MAGOXX! Deze platen zijn een ideaal brandwerend bouwmateriaal dat in de gevel kunnen worden aangebracht. Daarnaast biedt het gebruik van deze plaat veel ontwerpvrijheid. Naast het gebruik als gevelplaten, zijn de MAGOXX platen ook toepasbaar binnen plafonds, binnenmuren, vloeren en hittesystemen. Wanneer u meer wenst te weten over deze veilige, slimme en duurzame platen, kunt u contact opnemen met de medewerkers van SINH Buildings Solutions. Zij geven u graag een passend advies over deze gevelplaten.

https://magoxx.com/