Een exclusieve auto verzekeren met een goede dekking

Mijnwebpartner

Heeft u een prachtige nieuwe auto aangeschaft en wilt u deze exclusieve auto nu goed verzekeren? Bij  het bedrijf NAG Verzekeringen zijn ze u graag van dienst. Dit bedrijf combineert het online afsluiten van een verzekering met persoonlijke begeleiding. Door middel van een digitaal dossier is het te allen tijde mogelijk om uw verzekering in te zien en kunt u uw verzekering wijzigen, beëindigen of schade melden. Zo bent u verzekerd van een goede verzekering en persoonlijke aandacht wanneer u hier behoefte aan heeft. Vindt u het prettiger om telefonisch uw exclusieve auto te verzekeren? Ook dat is geen enkel probleem bij NAG Verzekeringen. Ze helpen u graag verder.

Een auto verzekeren met een cataloguswaarde van meer dan € 75.000

Koopt u een auto met een cataloguswaarde die hoger is dan € 75.000,- en minder dan € 200.000,-? Dan is het niet mogelijk om deze exclusieve auto op de normale manier te verzekeren. Deze voertuigen vallen namelijk niet onder het reguliere autotarief. Het is wel mogelijk om uw exclusieve auto te verzekeren met een speciale autoverzekering van NAG Verzekeringen. U heeft de keuze uit twee soorten dekkingen:

  • WA
  • WA volledig casco

Bij de WA volledig incasso zijn bepaalde beveiligingseisen van toepassing. Daarnaast heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende aanvullende dekkingen in uw polis. Zo kiest u bijvoorbeeld voor schadeverzekering voor inzittenden of rechtsbijstand. Niet alleen uw exclusieve auto kunt u hier verzekeren, ook voor totaalpakketten kunt u bij deze specialist terecht. Zowel met een zakelijke als particuliere dekking.

Kies de verzekering die aansluit op uw behoeften

Wil u uw exclusieve auto verzekeren bij deze specialist? Bereken dan direct online uw eigen premie. Zo weet u direct hoeveel het u gaat kosten om uw exclusieve auto te verzekeren. Spreekt u liever een medewerker of ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder.

https://www.nagdirect.nl/

About

View all posts by