Waarom een online winkel beginnen?

Mijnwebpartner

De online webshops schieten als paddestoelen uit de grond. Is het een tijdelijke hype of is er potentie om goed te verdienen met je eigen winkeltje op internet? De vraag “waarom een online winkel beginnen?” speelt bij velen. In dit artikel publiceren we een aantal citaten van ervaren online winkeliers die weken met Shoptrader. Dat is een eenvoudig online winkelplatform dat geschikt is voor zowel starters als ervaren ondernemers.

 

“Normale winkels zijn verleden tijd”

De winkelstraten worden steeds leger. De klassieke winkel is ten dode opgeschreven, zonder online winkel te beginnen zal een fysieke winkel ten dode opgeschreven zijn. Wanneer je een winkel hebt moet je ook een online webshop oprichten.

 

“Promoot jouw merk of bedrijf”

Zelfs wanneer je niet veel hoeft te verkopen is een online winkel beginnen toch interessant. Het is namelijk een zeer betaalbare wijze om je merk meer waarde te geven. Bijvoorbeeld die fysieke winkel die via de Shoptrader winkel lokale klanten naar de locatie trekt. Of een merk dat normaal gesproken via tussenhandel werkt maar een online outlet winkel begint. Een normale website of webshop kost bijna hetzelfde, dan is de keuze toch snel gemaakt?

 

“Buiten het normale werkgebied verkopen”

Stel je hebt een kaasboerderij met verse kaas. Jouw klanten zitten allemaal in de buurt. Je kunt dan een online winkel beginnen en kaas netjes verpakt door heel Nederland verzenden. Je kunt zelfs de bezorging regelen via een bezorgdienst, direct vanuit de webshop. Zo kun je een veel groter gebied bedienen en meer omzet maken.

 

“Het risico ligt erg laag”

Bij een online winkel beginnen heb je geen ondernemersplan nodig of een lening van de bank, gewoon beginnen en zien waar het schip strandt. Natuurlijk moet je goed nadenken en proberen te groeien. Wanneer de winkel gaat lopen kun je alsnog op zoek gaan naar een financiële injectie. Als je al verkopen kunt laten zien zal dat geen probleem meer zijn.

 

Het maakt niet uit of je alleen je merk wilt promoten met een handjevol artikelen, of duizenden artikelen op voorraad hebt om te verkopen, de mogelijkheden met een online webshop zijn enorm. Als je start met een Shoptrader account is het ook nog eens erg eenvoudig en goedkoop. Begin vandaag nog met succesvol online ondernemen!

About

View all posts by