Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Dienstverlening

Professionele logopedie nabij Bergen op Zoom

Voor logopedie in de omgeving van Bergen op Zoom maakt u een afspraak bij Trivers Logopedie Roosendaal. Een goede behandelrelatie en professionaliteit zijn belangrijke troeven bij deze logopediepraktijk in Roosendaal. Alle medewerkers zijn daarom aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), de brancheorganisatie van logopedisten in Nederland. De logopedisten beschikken daarnaast ieder over een eigen specialisatie, zodat u met verschillende logopedische stoornissen terecht kunt bij deze praktijk.

Uitstekende hulp op maat bij diverse klachten

Deze logopediepraktijk in Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, richt zich vooral op logopedie bij kinderen en jongvolwassenen. Hierbij worden de ouders ook betrokken. U kunt rekenen op een behandeling op maat, waarbij wordt gefocust op een of meerdere van de onderstaande thema’s:

  • Spraak, zoals slissen, stotteren, broddelen, nasaliteitsstoornis en dysartrie;
  • Afwijkende mondgewoonten, zoals verkeerd slikken en duimen;
  • Gehoor, zoals auditieve verwerking, slechthorendheid;
  • Adem- en stemklachten, zoals stembandverlamming en hyperventilatie;
  • Schrijf- en leesproblemen, zoals afasie, dyslexie en meertaligheid bij kinderen;
  • Sensorische informatieverwerking, hiervoor hebben zij een gespecialiseerde logopedist.

Deze praktijk voor logopedie in Roosendaal, in de regio van Bergen op Zoom, kan dus op diverse vlakken veel voor u of uw kind betekenen.

Een afspraak maken zonder verwijsbrief

De praktijk voor logopedie in Roosendaal is direct toegankelijk. Dit betekent dat u – afhankelijk van uw verzekeraar – geen verwijsbrief van een huisarts of een andere specialist nodig heeft om een afspraak te maken bij de praktijk. Logopedie voor kinderen wordt volledig vergoed, bij volwassenen is er echter sprake van het verplichte eigen risico.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u uw spraak voor eens en voor altijd verbeteren? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Trivers Logopedie Roosendaal. Zij helpen u graag verder, zodat u van uw spraakproblemen afkomt. Neem contact op met de praktijk en ontdek gelijk wanneer er een plaats beschikbaar is; de contactgegevens vindt u op de website.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/