Mijnwebpartner Artikel Blog
Dienstverlening

Machinaal straten is ontzettend snel, milieuvriendelijk en eenvoudig

Bestrating handmatig aanleggen is een behoorlijk klus. Het vergt enorm wat mankracht, maar bovenal ook tijd. En tijd is kostbaar binnen uw organisatie. Kies daarom voor machinaal straten want het biedt ontzettend veel voordelen. Of u nu smalle straatjes of brede wegen wilt aanleggen, machinaal straten is de uitkomst. Zeker wanneer u kiest voor de 100% elektrische RoadPrinter Eco. Deze toonaangevende machine is welbekend in de wereld van stratenmakers. Maar waarom precies?

Ga op milieuvriendelijke wijze te werk

De 100% elektrische RoadPrinter Eco verbruikt door de elektrische werking geen brandstof. Daarmee is het dus een milieuvriendelijke machine en bovendien voorkomt u met de stille Lithium-lon accu geluidoverlast. De RoadPrinter Eco is standaard deelbaar met een maximum breedte van zeven meter en kan geheel naar wens verlengd of verkort worden. Stap op de bestratingsmachine en de weg rolt zo in zijn geheel eruit. Hiermee kunt u als stratenmaker dus in één keer, op soepele wijze, een hele straat bestraten. Het is zelfs mogelijk om tegelijkertijd de randafwerking te leggen! Tevens is de machine draadloos waardoor u geen struikelgevaar ondervindt door rondslingerende kabels. Machinaal straten middels de RoadPrinter Eco brengt dus enorm wat voordelen met zich mee. Wist u dat deze machine zelfs geschikt is voor herbestrating of voor het leggen van nieuwe stenen? Of voor het perfect leggen van gebakken keiformaten? Wanneer u eenmaal over bent gestapt op deze machine, wilt u niets anders meer!

Vraag naar de tarieven

Ziet u machinaal straten wel zitten, maar bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met de medewerkers van Road Paving Systems. Zij vertellen u graag meer over de werking, de voordelen en wat deze machines voor u kunnen betekenen. Vanwege de solide constructie is de machine niet onderhoudsgevoelig en weet u zeker dat u nog jaren geniet van machinale bestrating.