Een metaalbewerkingsbedrijf dat uw roestvrijstalen product kan laserlassen

Mijnwebpartner

Wil je jouw product laten laserlassen door een professioneel bedrijf dat kwalitatief maatwerk levert? Bij BOZ Group beschikken ze over twee gerobotiseerde laserinstallaties. Hiermee zijn ze de enige in Nederland die over zulke machines beschikken. Met de machines is het mogelijk om vrijwel alle roestvrijstalen producten te lassen. Hierbij is zelfs dun plaatmateriaal te laserlassen. De techniek van de machine zorgt ervoor dat twee delen aan elkaar gelast worden door ze te versmelten. Om dit smelten te realiseren maakt de machine gebruik van een coherente lichtbundel. Met deze techniek heeft jouw product vrijwel geen enkele vorm van nabewerking meer nodig. Bij BOZ Group laat je jouw roestvrijstalen producten op een innovatieve en kwalitatieve wijze laserlassen.

De voordelen van laserlassen in vergelijking met gewoon lassen

Wanneer je ervoor kiest om jouw producten te laten laserlassen, ervaar je diverse voordelen. Wanneer je namelijk kies voor laserlassen, treedt er, in tegenstelling tot gewoon lassen, een vermindering van spanning op. Door de lage en kortdurende warmte-inbreng op het product is deze vermindering te realiseren. Daarbij is het mogelijk om te werken met heel dun plaatmateriaal. Dit is vaak onmogelijk wanneer je kiest voor normaal laswerk. Wil je ook nog producten laten lasersnijden? Ook dan ben je bij BOZ Group in Nederland van harte welkom. Zij snijden met hun laser door rvs materiaal. Hierbij maken ze gebruik van gerobotiseerde laserlasinstallaties, waarmee vrijwel alle metaalsoorten te snijden zijn. Het voordeel hiervan zijn de smalle en nauwkeurige gleuven die ontstaan. Of je dus producten wilt samenvoegen, of juist van elkaar wilt scheiden; bij BOZ Group weten ze precies wat ze moeten doen!

Neem contact op met het bedrijf voor de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die BOZ Group jou kan bieden op het gebied van laserlassen en lasersnijden? Of wilt je graag meer informatie over het kostenplaatje? Dit bedrijf legt de nadruk op hoge kwaliteit, uitstekende service en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Neem gerust contact op met de deskundige medewerkers om te vragen naar de mogelijkheden.

https://bozgroup.nl/

About

View all posts by