Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Cadeau

Met deze gifts verras jij je gasten op je bruiloft

Je trouwdag is een onvergetelijke dag. Het is een dag waarop je samen met je geliefde en dierbaren herinneringen maakt. En hoe bijzonder is het om die herinnering ook tastbaar te maken? Geef je gasten daarom een cadeautje waarin je die herinnering vastlegt. Omdat jij vast druk bent met de planning van je bruiloft, hebben wij een lijstje gemaakt met perfecte giveaways. Scheelt je weer een hoop speurwerk!

Wijnfles met tas

Wijn smaakt beter in goed gezelschap. Geef daarom een fles wijn cadeau aan al je gasten. Spreek bijvoorbeeld af om de fles op een moment na de bruiloft samen op te drinken en de herinneringen van de trouwdag op te halen. Zorg er bovendien voor dat de fles wijn leuk verpakt is door de wikkel of de wijntas te personaliseren. Een tasje is niet alleen handig voor je gasten, maar ook nog eens origineel.

Waterflesjes

Trouw je in de zomer? Dan kunnen je gasten een verkoelend flesje water zeker waarderen. En het leuke aan zo’n flesje water is, dat je ‘m ook een persoonlijke touch kan geven. De wikkel van de waterfles kun je namelijk bedrukken met jouw eigen ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een leuke quote over jullie huwelijk of een betekenisvolle foto. Zo heb je een unieke giveaway die ook nog eens verkoelend is.

Glazen weckpotje met snoepjes

Spread the love bij je gasten door een glazen weckpotje met fruithartjes cadeau te geven. Je kunt er een strikje omheen doen met een persoonlijk kaartje, maar je kunt de weckpot ook personaliseren door de weckpot te bedrukken. Om het cadeautje nog persoonlijker te maken, kun je ervoor kiezen om voor elke gast een persoonlijke boodschap te schrijven. Zo heb je een klein maar fijn cadeautje!

Sleutelhangers graveren

Sleutels zijn symbolisch voor de liefde. Denk maar aan de Pont des Arts in Parijs waar stelletjes hun liefde voor elkaar bezegelen door een slot te bevestigen aan de brug. En eigenlijk doe je bij een bruiloft precies hetzelfde. Je bezegeld je liefde voor altijd. Geef je gasten daarom een sleutelhanger die je graveert met een betekenisvolle tekst.

Aansteker

Aan het einde van de bruiloft, wanneer iedereen genoeg glazen champagne heeft gedronken, gaat het volume van de boxen harder. Oude klassiekers zoals Angels van Robbie Williams komen dan voorbij waarbij iedereen luidkeels meezingt. En wat dan absoluut niet kan ontbreken? Juist, een aansteker. Dit is het nummer om met een lichtje mee te bewegen op de muziek. Geef alle gasten een aansteker als aandenken van de bruiloft. Het is ook mogelijk om de aanstekers met logo te bedrukken.

Paraplus

Verwacht je regen op je bruiloft? Zorg dan dat je goed voorbereid bent. Zo kun je paraplus uitdelen aan je gasten. Hier zullen je gasten dolblij mee zijn, aangezien ze hun best hebben gedaan om er piekfijn uit te zien tijdens jouw speciale dag. Bovendien kun je kiezen om de paraplu’s op te pimpen met een mooi ontwerp dat passend is bij jouw bruiloft. Ontwerp de paraplu’s bijvoorbeeld in de kleuren die je gebruikt op je bruiloft.

Bellenblaas

Bellenblaas is een vrolijk alternatief voor wanneer je tijdens je ceremonie geen confetti of rozenblaadjes mag strooien. Geef je gasten daarom flesjes bellenblaas in een gepersonaliseerd flesje. Denk aan bellenblaas in de vorm van een champagneflesje of een hartje.