Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring in Nederland

Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning

KeuringsHuis geeft onafhankelijk advies over de bouwtechnische staat van uw woning. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hieronder vallen bouwkundige keuringen inclusief NHG, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Hiernaast bieden wij ook overige bouwkundige diensten aan.

Bekijk de bouwkundige keuring: specialist in bouwkundige keuringen.

Een bouwkundige keuring is aan te bevelen bij aan of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Het bouwkundig rapport dat u ontvangt van Keuringshuis, is zeer uitgebreid. De rapporten van de bouwkundige keuringen voldoen aan de eisen die gesteld zijn middels de Nationale Hypotheek Garantie. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven en voorzien van foto’s. 

De bouwtechnische keuring wordt uitgevoerd door een van onze ervaren bouwkundige inspecteurs. Tijdens de bouwkundige keuring wordt, bij voorkeur in uw aanwezigheid, door de inspecteur deze lijst afgewerkt. De woning wordt van boven op het dak tot onder in de kruipruimte volledig gecheckt! 

Waarom een bouwkundige keuring door Keuringshuis?

Als Keuringshuis hebben we veel bouwkundige kennis in huis om keuringen uit te voeren. Wij zijn kundig in het uitvoeren van een bouwtechnische keuring voor vrijwel alle objecten. Voor een professionele en onafhankelijke bouwtechnische keuring schakelt u Keuringshuis in.

Het belang van een bouwtechnische keuring

Het kopen van een huis of bedrijfspand is een serieuze aangelegenheid. U wilt natuurlijk graag weten of het huis dat u voornemens bent om te kopen, ook echt zo is als de makelaar of verkoper aanprijst. Hierbij is een onafhankelijke bouwtechnische keuring een belangrijk meetinstrument.

Keuringshuis voorziet hierin door middel van een bouwkundige keuring inzicht te geven in de bouwkundige staat van uw pand. Dit geeft u het voordeel van een goede onderhandelingpositie bij het kopen van een pand. Met een bouwkundige keuring komt u niet voor verrassingen te staan, bij de koop van een huis of ander pand.

Hoe gaat een bouwtechnische keuring in zijn werk?

De inspecties worden uitgevoerd volgens de NTA 8060 (Nederlandse Technische Afspraak – Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit) en NEN2767. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd. Hierbij wordt met name gelet op de gebreken en wordt er in het rapport de herstelkosten voor de korte- en lange termijn benoemd. Een overzicht van de onderdelen welke gekeurd worden, zijn onderaan de pagina benoemd. 

Het bouwtechnische keuringsrapport is conform de richtlijnen van de ‘Nationale Hypotheek Garantie (NHG)’ en erkend door alle financiële geldverstrekkers. Kortom een volledig bouwkundig rapport dat ook goed van pas komt bij de onderhandelingen.

Het rapport 

U ontvangt het rapport binnen 2 werkdagen na de keuring via de mail. In dit rapport staan alle gebreken met herstelkosten, voor de korte en lange termijn. Het is ook mogelijk om het rapport in full-color afdruk te ontvangen per post. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de keuring uitgevoerd en het rapport opgeleverd binnen 3 werkdagenZie hier voor de extra kosten.  

http://keuringshuis.nl/

About

View all posts by