Zet uw organisatie in de schijnwerper met lichtreclame op maat

Buiten opvallen met uw organisatie kan lastig zijn. Er zijn namelijk tal van bedrijven die ook in de schijnwerper willen staan. Door gevelreclame te laten ontwerpen, ontvangt u lichtreclame op maat en staat uw organisatie letterlijk in de schijnwerper. Hierdoor valt uw organisatie overdag en ’s nachts op tussen de rest. De specialisten van Brouwers Reklame hebben 20 jaar ervaring in het creëren van lichtreclame op maat. Hierbij staan uw wensen te allen tijde centraal. Zij zijn gespecialiseerd in vier verschillende soorten gevelreclame:

  • Neonreclames;
  • Led reclames;
  • Belettering en signing;
  • Specials.

Het verschil tussen belettering/signing en neon- of led reclames is duidelijk. Eerstgenoemde maakt geen gebruik van licht, maar zijn bijvoorbeeld borden die aan de gevel van uw bedrijfspand hangen. Neon- en led reclames zijn beide een vorm van lichtreclame die op maat gemaakt kan worden. Beide vallen ze enorm op in het straatbeeld. De specialisten van Brouwers Reklame kunnen gegarandeerd gevelreclame ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Laat led gevelreclame ontwerpen door deze specialist

Het is duidelijk dat lichtreclame op maat uw organisatie kan laten opvallen. Maar welk soort gevelreclame moet u laten ontwerpen? Bij deze expert heeft u de keuze uit led reclame en neonreclame. Led verlichting brengt diverse voordelen met zich mee. Het is ten eerste de milieuvriendelijke keuze omdat het energieverbruik minder is. Daarnaast hebben dit soort lampen een lange levensduur, zijn ze onderhoudsvriendelijk, hebben ze een hoge lichtopbrengst en is dit soort verlichting beschikbaar in alle kleuren die u maar kunt bedenken. Het grote verschil met neonreclame is de bijzondere uitstraling die dit soort verlichting met zich meebrengt. Dit is weer helemaal terug van weggeweest.

Bespreek de eindeloze mogelijkheden met de expert

Bent u geïnteresseerd en wilt u passende gevelreclame laten ontwerpen door de specialisten van Brouwers Reklame? Neem dan gerust contact met hen op. Ze luisteren graag naar uw wensen en ontwerpen vervolgens lichtreclame op maat die perfect aansluit bij deze wensen. Ervaar wat gevelreclame voor uw organisatie kan betekenen.

About

View all posts by