Mijnwebpartner Artikel Blog
Zakelijke dienstverlening

Verbeter de veiligheid binnen uw bedrijf met de hulp van een hoger veiligheidskundige

Wilt u voor uw bedrijf een hoger veiligheidskundige inschakelen om er zeker van te zijn dat de arbeidsomstandigheden binnen uw organisatie voldoen aan alle regels? Wanneer u dit doet, weet u precies waar u aan toe bent en waar u eventueel nog aan moet werken als bedrijf. Als u van plan bent om een hoger veiligheidskundige in te schakelen, wilt u natuurlijk wel dat hij of zij de nodige kennis heeft. Bij Penta Advies Groep werken ze op detacheringsbasis. Dit houdt in dat hun veiligheidskundigen veel ervaring hebben bij diverse bedrijven. Dit zorgt ervoor dat ze flexibel zijn en weten waar ze op moeten letten binnen uw bedrijf.

Goede veiligheid en goede arbeidsomstandigheden

Wanneer u een hoger veiligheidskundige van Penta Advies Groep inschakelt, kijkt hij of zij naar verschillende aspecten. Zo wordt er naar de algemene arbeidsomstandigheden gekeken op papier, maar ook hoe dit in de praktijk gaat. Het is natuurlijk leuk als het op papier goed verwerkt is, maar als het in de praktijk niet werkt dan heeft u er nog geen profijt van. Een hoger veiligheidskundige helpt u hierbij. Hierdoor creëert u meer veiligheid op de werkvloer en voorkomt u onnodige ongelukken in de toekomst. De specialisten van dit bedrijf weten alles van de juridische procedures en wetten die er in Nederland gelden. Als u zelf uit wilt zoeken welke regels voor uw bedrijf gelden, kan het zijn dat u op den duur niet meer weet waar u moet kijken. Een hoger veiligheidskundige helpt u hierbij en zorgt samen met u voor een veilige werkomgeving.

Verbeter de veiligheid binnen uw organisatie

Als u een hoger veiligheidskundige van Penta Advies Groep wilt inhuren, geeft u eenvoudig uw wensen of problemen aan hun door. Een van de specialisten komen dan bij u langs om de huidige manier van werken te bekijken. Dit doen ze bij de werknemers, maar ook de leidinggevende en de omgeving waarin u werkt. Zo weet zeker dat er een goede aanpak uit voort stroomt.