Ook uw medewerkers profiteren van het uitbesteden van loonverwerking

Vinden uw werknemers de loonstrookjes te lang en onoverzichtelijk? Of vinden zij het lastig de juiste bedragen aan de posten te koppelen? Dan is het tijd om uw loonverwerking uit te besteden aan een specialist op het gebied van salarisadministratie. EB Portaal kent namelijk niet alleen voor u als werkgever vele voordelen, maar zeker ook voor uw werknemers. Wat dacht u bijvoorbeeld van overzichtelijke salarisstroken en een portaal waarop uw medewerkers gemakkelijk verlof kunnen aanvragen. De specialisten van EB Portaal hebben jaren ervaring in het verzorgen van salaris- en verzuimadministratie, zodat u onbezorgd uw loonverwerking kunt uitbesteden.

Een overzichtelijke loonstrook voor uw werknemers met loonverwerking door een specialist

Hoort u elke maand weer van uw medewerkers dat zij geen koek kunnen maken van de loonstrook die ze van u ontvangen? Zijn de afkortingen, de verschillende posten en bijbehorende bedragen niet goed te begrijpen door uw werknemers? Overzichtelijke loonstroken bieden de uitkomst. Hoe u dit doet? Door uw loonverwerking uit te besteden aan een specialist als EB Portaal. Een overzichtelijke loonstrook is namelijk een van de voordelen voor werknemers, wanneer u gebruikmaakt van onze loonverwerkingsdiensten. Met een ruime ervaring in het vakgebied en kennis van de huidige regelen met betrekking tot loonverwerking, is uw administratie bij EB Portaal in goede handen.

Ook voor vragen over het salaris en vakantiedagen kunt u terecht bij de specialist in loonverwerking

Als u vragen krijgt over het loon van uw werknemers, de vakantiedagen of het vakantiegeld, dan heeft u daar als ondernemer niet altijd direct een antwoord op. Kies ervoor om uw loonverwerking uit te besteden aan een specialist als EB Portaal. Duidelijke antwoorden op vragen over loon, vakantiegeld- en dagen is daarbij een van de voordelen voor uw werknemers. EB Portaal heeft al jaren ervaring in het doen van onder andere salarisadministratie en is daarmee in staat om alle vragen van uw medewerkers met betrekking tot loonverwerking te beantwoorden. Wilt u meer weten over de verschillende voordelen voor uw medewerkers van het uitbesteden van de loonverwerking aan EB Portaal? Dan kunt u ze altijd bellen.

 

About

View all posts by