Hoe werkt een bedrijfsautoverzekering precies?

Een bedrijfsautoverzekering kan in verschillende situaties van toepassing zijn. Zo is deze verzekering onmisbaar als u rondrijdt met een auto die op naam staat van uw bedrijf. Ook moet u deze verzekering afsluiten als u een auto van de zaak rijdt. Dan is het van belang dat u de auto zakelijk verzekert. De verzekeraar vergoedt de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is vrij van btw, waardoor de premie nog lager is dan dat u van Poliscounter bent gewend. Naast de standaard bedrijfsautoverzekering heeft u nog de keuze om aanvullende dekkingen aan uw polis toe te voegen. Denk hierbij aan een verzekering voor inzittenden en inkomensschade. Ook als u de auto privé gebruikt, heeft u een zakelijke bedrijfsautoverzekering nodig.

Vul uw bedrijfsautoverzekering aan met extra modules

Een nieuwe bedrijfsautoverzekering afsluiten, daar komt behoorlijk veel bij kijken. Dit is niet bepaald een klus die u zomaar even doet. Dat komt door de vele opties waar u uit kunt kiezen en waarmee u rekening moet houden. Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen, verschillende premies en tal van extra modules die van toepassing kunnen zijn op uw situatie. Bij Poliscounter wordt u persoonlijk bijgestaan bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Zo heeft u de mogelijkheid om de standaard verzekering aan te vullen met extra modules. Hierbij kunt u denken aan een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, pechhulp bij pech onderweg, een verhaalrechtsbijstandsverzekering, een mobiele apparatuurverzekering en een no-claim beschermer. Wilt u op voorhand meer informatie ontvangen over de verschillende modules? Of bent u benieuwd welke module het beste bij u past? Neem dan gerust eens contact op met Poliscounter.

Ontvang unieke extra’s als u bedrijfsautoverzekering afsluit

Het is altijd een goed idee om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij een expert zoals Poliscounter. Bij dit bedrijf profiteert u namelijk van heel wat unieke extra’s bij het afsluiten van uw verzekering. Zo wordt het afsluiten van de verzekering voor bedrijfsauto’s wel erg aantrekkelijk. Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.

About

View all posts by