Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een geavanceerd tijdregistratiesysteem voor een optimale tijdregistratie binnen uw bedrijf

Als bedrijf wilt u natuurlijk alles zo goed mogelijk geregeld hebben. Een van de onderdelen is de tijdregistratie van uw medewerkers. Met een goed tijdregistratiesysteem kunt u precies zien hoe laat uw personeel in- en uitcheckt. Dit kunt u bijhouden met een prikklok of een andere methode. Bij EasySecure zijn ze gespecialiseerd in systemen voor een goede tijdregistratie. Als bedrijf is het fijn om te weten hoeveel uur er in een bepaalde periode gewerkt is. U heeft bij hen de keuze uit verschillende opties voor het bijhouden van de uren binnen uw bedrijf. U kunt eenvoudig beginnen met een document in Excel en vanuit daar een steeds geavanceerder systeem gebruiken voor een optimale tijdregistratie.

Verschillende mogelijkheden voor tijdregistratie

Bij EasySecure heeft u diverse mogelijkheden en kiest u zelf het tijdregistratiesysteem dat het beste bij u past. Zo is een prikklok een betrouwbare en efficiënte manier van tijdregistratie van uw medewerkers. Zij klokken bij binnenkomst in en wanneer ze naar huis gaan, klokken ze weer uit. Dit is niet alleen een fijne tijdregistratie, maar is ook een extra beveiliging van uw bedrijf. U heeft goed in beeld wie zich in het bedrijf bevindt, en of dit overeenkomt met de planning van de medewerkers. Bij een prikklok is het mogelijk om met een telefoon, code of een vinger in en uit te checken. Tegenwoordig is de mobiele telefoon erg populair, hierdoor hoeven uw medewerkers geen extra spullen mee te nemen.

Zorg voor een goede tijdregistratie binnen uw bedrijf

Voor het inzichtelijk krijgen van de uren van uw afdeling of gehele bedrijf is een professioneel tijdregistratiesysteem, zoals een prikklok, de ideale oplossing. De specialisten van EasySecure kunnen u hier alles over vertellen en voorzien u graag van meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Zij denken met u mee zodat u altijd de juiste oplossing heeft voor uw bedrijf. Op de website van deze specialist kunt u ook de verschillende systemen bekijken.

Gerelateerde artikelen

Een professionele vergaderlocatie in Boxtel reserveren

Een ruim assortiment met nieuwe en tweedehands machines van Frey

Bestel prachtige ledverlichting bij dé specialist