Diverse soorten overdrukfilters

Heeft u al wel eens van overdrukfilters gehoord? Ze bestaan in diverse soorten en maten en voor verschillende toepassingen en werkvelden. Zo is het bij bodemsaneringen en sloopwerkzaamheden verplicht om gebruik te maken van overdrukfilters. Ook machinisten, operators en chauffeurs hebben baat bij het gebruik van overdrukfilters. En dat is nog maar het begin! Zoals u ziet zijn er verschillende toepassingen waarbij het zuiveren van de lucht met overdrukfilters belangrijk is. Daarom biedt een specialist, genaamd Brotec Benelux, overdrukfilters in diverse verschillende soorten en maten aan. Op deze manier kunnen ze hun klanten ervan garanderen dat ze voor werkelijk elke toepassing wel een geschikte overdrukfilter kunnen leveren. Om zeker te weten dat u de juiste filter aanschaft, kunt u deze specialist altijd contacteren voor persoonlijk advies.

Zekerheid van een gezonde lucht dankzij overdrukfilters

Werkt u met gassen, dampen en andere gevaarlijke stoffen? Dan zijn overdrukfilters van Brotec Benelux onmisbaar. De stoffen kunnen zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid van uw personeel dat werkzaam is in deze ruimtes. Om bij te dragen aan een goede gezondheid van uw personeel is het daarom aan te raden om te investeren in overdrukfilters van de leverancier Brotec Benelux. Met de overdrukfilters kunt u een afgeslote ruimte namelijk reinigen van vervuilde lucht, zodat uw personeel alleen maar schone en gezonde lucht inademt. Als gevolg hiervan wordt de kans op ziekteverzuim van het personeel verkleind en worden longziektes en onnodige zorgkosten voorkomen.

Lucht zuiveren op een innovatieve manier met overdrukfilters

Hoe werken overdrukfilters? De specialist vertelt u er graag alles over. Het heeft alles te maken met lucht zuiveren, op een moderne manier. De overdrukfilter bevat een filterkast en een ruimte met daarin een blower. Door de te zuiveren ruimte goed af te dichten ontstaat er een minimale druk van 120 Pa. Dit wil zeggen dat er geen lucht van buitenaf in de cabine of ruimte kan komen. U kunt zelf kiezen of u gebruik maakt van een stof- of actief koolfilter. Beiden zuiveren de lucht die in de ruimte of de cabine wordt geblazen. Hierdoor komt er dankzij de overdrukfilters uitsluitend zuivere lucht in de te zuiveren ruimte. U kunt uw overdrukfilters het best bestellen bij een bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd, bijvoorbeeld Brotec Benelux.

About

View all posts by