Waarom u kiest voor publieke laadpunten

Mijnwebpartner

Heeft u een eigen bioscoop, winkelcentrum of kantoorpand? Dan zijn er verschillende redenen waarom publieke laadpunten dé oplossing zijn voor uw onderneming. U wilt toch ook dat uw klanten langer blijven waardoor u een hogere omzet heeft? Bekijk dan de mogelijkheden van Charge Pro. Deze specialist regelt voor u een kostenvrije installatie en verzorgt het onderhoud. Daarnaast bent u milieuvriendelijk en duurzaam bezig met publieke laadpunten. Als u een laadpaal laat plaatsen worden de kosten voor elektriciteit ook nog eens vergoed.

Wat zijn de kosten als u een laadpaal laat plaatsen?

U heeft keuze uit verschillende soorten publieke laadpunten. De experts van Charge Pro voorzien u altijd van een oplossing die past bij uw kantoor en de elektrische auto’s die daaraan verbonden zijn. Heeft u een laadpunt gekozen dat volledig aan uw wensen voldoet? Dan wilt u vast weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een laadpaal. De professionals van Charge Pro vertellen u welke toepassing voor u financieel het voordeligst is en waar u maximaal resultaat uithaalt. Uiteraard verschilt het per gebruiker wat de kosten van een laadpaal laten plaatsen zijn. Ga in gesprek met een van de specialisten en geef uw wensen door. Vervolgens ontvangt u een prijsindicatie van uw laadpaal.

Publieke laadpunten op verschillende plekken laten plaatsen

Waar wilt u een laadpaal laten plaatsen? Laat het aan de specialisten van Charge Pro weten. De publieke laadpunten worden op verschillende manieren geïnstalleerd. Of u nu uw laadpaal tegen het gebouw, vrijstaand op een buitenparkeerplaats of in een parkeergarage wilt installeren, dit bedrijf regelt het voor u. Wat is uw voorkeur? Geef dit aan als u een offerte aanvraagt. Dit doet u eenvoudig op de website van Charge Pro. Verder vult u hier uw gegevens in en geeft u wat informatie over de elektriciteitskast door. Na uw aanvraag nemen de specialisten zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

About

View all posts by