Transport software én luchtvracht software: u vindt het bij de specialist

Wist u dat de transport software van Cargo Data Systems ook kan worden ingezet in de luchtvracht sector? Alle zendingen kunnen met het efficiënt Transport Management Systeem  van deur tot deur worden afgehandeld. Hierbij moet u denken aan het verkrijgen van alle benodigde documenten, zoals facturen, referenties, benodigde gegevens en afmetingen met verpakkingsbeschrijvingen. De transport software is in maar liefst acht verschillende talen beschikbaar. De transport software voor luchtvracht wordt Sprinter 2000 genoemd en staat bekend om zijn multifunctionaliteit. Maar wat kunt u er nu precies mee? Sprinter 2000 maakt bijvoorbeeld automatisch een tariefberekening, bevestigt CMR’s en ACN- bonnen en douaneaangiftes kunt u zelf specificeren. Oftewel, een handig Transport Management Systeem voor de luchtvracht.

Transport software voor de zeevracht

De transport software van een specialist als Cargo Data Systems zorgt ervoor dat u containers, pallets en colli kunt versturen over de hele wereld. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om FCL of LCL. Met Sprinter 2000, het Transport Management Systeem, kunt u het hele traject registreren. De transport software vereenvoudigt uw werkprocessen wat enorm veel tijd zal besparen. Dankzij dit systeem registreert u adresgegevens van de opdrachtgever, meerdere laad- en losadressen, rederij en boot gegevens, havens wereldwijd en uitgebreide goederengegevens als temperatuur en gevaarlijke stoffen. Deze transport software is ideaal wanneer u van al dat papierwerk af wilt en het proces wilt vereenvoudigen.

Geautomatiseerde administratie met behulp van het Transport Management Systeem

Als eigenaar van een bedrijf in de logistieke sector is geautomatiseerde administratie erg belangrijk. Dat begrijp Cargo Data Systems. Daarom hebben zij een speciale transport software ontwikkeld. Deze software is erop gericht om verschillende partijen en afdelingen met elkaar te integreren zodat de communicatie en het proces soepeler verloopt. Het Transport Management Systeem wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vraag een demo aan en werk efficiënter en sneller. Andere grote voordelen van deze transport software is dat u geen stapels papieren op het bureau meer heeft liggen, maar alles in één handige software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt.

 

 

About

View all posts by