Slapen en vergaderen op deze vergaderlocatie in Zeeland

Heeft u zakelijke gasten uitgenodigd voor een bijeenkomst, die van ver moeten komen? Gun uw zakenrelaties een productief en comfortabel verblijf door hen ook te laten overnachten bij Op ’t Hof Olmenstein in Zeeland. Kies uit bijvoorbeeld een kamer, appartement of bakhuis. Alle ruimtes zijn volledig ingericht waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Uiteraard is er wifi in alle kamers, waardoor u ongestoord een verslag van de vergadering kunt maken. De volgende ochtend schuift u fris aan bij het ontbijt, bestaande uit verse broodjes, zelfgemaakte jam, yoghurt, fruit en nog veel meer! Schijnt de zon? Dan ontbijt u uiteraard in de prachtige tuin. Is het nog iets te fris? Dan neemt u plaats in de serre en geniet u alsnog van het mooie uitzicht van de vergaderlocatie in Zeeland.  

Een heisessie op de vergaderlocatie in Zeeland

Een heisessie is een compleet verzorgd bedrijfsuitje, waarbij u de touwtjes in handen heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos. U vult dan ook zelf de dag naar wens in. Een voorbeeld van een heisessie: start de heisessie met boerengolf, een zeiltocht of een scootertocht door Zeeland. Daarna schuift u aan tijdens een diner in het restaurant van Op ’t Hof Olmenstein waarna ieder zijn eigen kamer zoekt in een van de appartementen of het bakhuis. De volgende ochtend start u met een vers ontbijt op de vergaderlocatie in Zeeland waarna u de dag vervolgt met teambuilding activiteiten. Leer uw collega’s op een andere manier kennen en kom even uit de sleur van alledag.

De Theetuin: dé vergaderlocatie in Zeeland

U vindt vergaderlocatie de Theetuin Op ’t Hof Olmenstein achter de mooie Bed & Breakfast. Speciaal voor uw zakelijke bijeenkomsten worden hier heerlijke etenswaren gemaakt. Uiteraard onder het genot van een warm kopje thee kunt u hiervan genieten. Kom even tot rust en geniet van de groene omgeving op de vergaderlocatie in Zeeland. Is het nog net iets te koud om buiten te zitten? Betreed dan de gezellige binnenruimte en vergader met uw collega’s. Even een pauze inlassen? Pak de fiets en ontdek de prachtige natuur. Eenmaal terug op de vergaderlocatie in Zeeland neemt u plaats in het restaurant of boekt u een van de kamers. Even weg van het kantoor, maar zeker niet minder productief.

About

View all posts by