Gevelbekleding met steenstrips: zeer fraai én praktisch!

Waarschijnlijk bent u het al weleens tegengekomen bij bedrijven, in de stad of bij de buren. Steenstrips worden steeds vaker gebruikt als gevelbekleding. Isoklinker Nederland, specialist in gevelbekleding, levert u de producten die u nodig heeft. Bijvoorbeeld Thermosteen, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en de integratie van stenen en isolatie in één systeem. U kunt hier dus als zakelijke klant én als particuliere klant terecht! De specialist levert de gevelbekleding met steenstrips en op die manier worden in samenwerking met verschillende opdrachtgevers diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Zo profiteert iedereen van de uitstekende service van de echte specialist.

Ruime mogelijkheden omtrent gevelbekleding met steenstrips bij de specialist

Wanneer u kies voor gevelbekleding met steenstrips bij Isoklinker Nederland, dan maakt u gebruik van een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, biedt beide systemen aan. Ook kunt u kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren en oppervlaktestructuren als het gaat om de stenen. De stenen hebben allemaal het uiterlijk van een volle traditionele baksteen, maar hebben de eigenschappen van een volle keramische steen. Daarom hebben ze een zeer lage vochtopname, hoge kleurstabiliteit en absolute vorstbestendigheid. Hierdoor hebben vuil- en andere omgevingsfactoren geen kans en behoudt het oppervlak altijd zijn unieke uitstraling en mooie kleur.

Besparen op uw stookkosten? Kies voor gevelbekleding met steenstrips!

De dagen worden korter, we zitten vaker binnen, en ja hoor, de stookkosten vliegen weer omhoog! Is daar nu niets aan te doen? Natuurlijk wel! Steenstrips hebben namelijk als voordeel dat het uw woning beschermt tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren, maar ook tegen kou en warmte. Zo ontsnapt warme lucht in de winter minder snel uit uw woning en blijft koelte in de zomer juist langer hangen. Op die manier hoeft u minder te stoken en verbruikt u dus minder energie. De installatie van gevelbekleding met steenstrips van bijvoorbeeld Isoklinker Nederland is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens zeer goed voor de portemonnee!

About

View all posts by