Mijnwebpartner Artikel Blog
Woning en Tuin

Sfeervolle picknicktafels van Jaap de Vries

Tuinen worden tegenwoordig steeds meer dusdanig gemaakt en opgeknapt dat ze meer betrokken kunnen worden bij het woonhuis. Relaxte tuinmeubelen onder een overkapping zodat je nog langer buiten kunt zitten en van je tuin kunt genieten. Maar eigenlijk zouden picknicktafels ook standaard in elke tuin aanwezig moeten zijn. Ben je benieuwd waarom, lees dan snel verder.

 

Waarom een picknicktafel?

Waarom zouden mensen ervoor kiezen om picknicktafels in hun tuinen te zetten? Allereerst omdat dit een sfeervolle aanvulling is van de tuin. Met een tafel van je eigen keuze maak je een sfeer die bij jou past. Daarnaast zijn picknicktafels heel praktisch en handig. Je kunt er makkelijk met meerdere personen aan zitten en lekker eten of gewoon gezellig kletsen. En kinderen kunnen er ook heerlijk aan spelen. Je hebt geen last van losse stoelen en kussens die opgeruimd en opgeslagen dienen te worden. Kies dan wel voor picknicktafels die van goed en duurzaam materiaal zijn gemaakt en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Deze zullen ook langere tijd meegaan.

 

Soorten picknicktafels

Picknicktafels zijn er in allerlei soorten en maten en daarom is er voor elke tuin wel een gepaste tafel te vinden, of je nu een grote of kleine tuin hebt. Houden jullie van BBQ-en met grote groepen, dan is een grote tafel ideaal. Hebben jullie kleine kinderen? Dan zou je kunnen kiezen voor een gladgeschuurde kinderpicknicktafel. Wil je wel de degelijkheid maar ook wat meer comfort? Kies dan voor de picknicktafel met rugleuning.

 

Jaap de Vries in Ermelo

Voor een ruim aanbod in picknicktafels ga je naar Jaap de Vries in Ermelo. Naast een ruim aanbod van picknicktafels, gemaakt van duurzame materialen, hebben zij ook houten hekwerken en poorten. Denk niet dat picknicktafels alleen voor particulieren zijn, want ook bedrijven, gemeenten en scholen zijn bij Jaap de Vries aan het juist adres.

 

Wacht niet langer en neem snel een kijkje op hun site voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. Ga naar www.jaapdevriesermelo.nl.

http://www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/