Oneindig veel stijlen met keramische tegels

Wilt u een nieuw vloer plaatsen met keramische tegels van de beste kwaliteit? Goede keuze! Want met keramische tegels kunt u eindeloos combineren. Of u nu een moderne of natuurlijke stijl in uw huis heeft, keramische tegels passen in elk interieur. Kiest u voor een industriële beton look? Of gaat u toch voor een klassieker uiterlijk met een vloer van keramische tegels die amper te onderscheiden is van een natuurstenen vloer? Doordat keramische tegels op verschillende manieren worden geproduceerd, bijvoorbeeld door nuances aan te brengen en zo een natuurlijk effect te creëren, vindt u deze tegels in allerlei verschillende afwerkingen. In de showroom van Kroon Vloeren in Steen kunt u talloze verschillende soorten keramische tegels in het echt bekijken. Zo kunt u kiezen voor de stijl van keramische tegels die het best bij u past.

Keramische tegels kopen? Dan zijn er een aantal zaken waarop u moet letten

Bij de specialist op het gebied van keramische tegels vindt u ook een breed aanbod houtlook tegels. Wanneer u deze tegels aanschaft bij Kroon Vloeren in Steen, dan bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en slijtvaste tegels. Het leggen van een nieuwe vloer is namelijk nogal een investering waarvan u nog lange tijd wilt kunnen genieten. Door uw keramische tegels aan te schaffen bij een specialist op het gebied van tegels, Kroon Vloeren in Steen, weet u zeker dat het goed zit met de kwaliteit ervan. Ook kunnen zij u alles vertellen over de eigenschappen en het onderhoud van keramische en houtlook tegels. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer er nog lange tijd mooi bij zal liggen.

Houtlook tegels: keramische tegels die niet van echt hout te onderscheiden zijn

Kiest u voor houtlook tegels? Dan krijgt u het uiterlijk van een houten vloer met de eigenschappen van een stenen vloer. Of te wel van uitstekende kwaliteit voor een fijne prijs. Deze tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Deze vindt u natuurlijk in de showroom van Kroon Vloeren in Steen. En dat terwijl er helemaal geen hout te pas komt aan de productie ervan. Houtlook tegels zijn namelijk niets anders dan sterke, gebakken, keramische tegels. Waarom dan toch een stenen vloer en geen houtlook vloer? Er zijn vele voordelen aan houtlook tegels. Keramische houtlook tegels zijn namelijk erg slijtvast: krassen en putjes in de vloer zijn voortaan verleden tijd. Ook bent u met een keramische houtlook vloer een stuk minder tijd kwijt aan onderhoud, zo hoeft deze vloer niet gelakt te worden.

 

About

View all posts by