Mijnwebpartner Artikel Blog
Woning en Tuin

Bio ethanol kachels

Droomt u van een prachtige open haard in huis? Wat is nu gezelliger dan met familie of vrienden rond het vuur te zitten? Veel mensen vinden het niet aangenaam als het nat of koud is. Met een open haard worden regendagen opeens een gezellige beleving. Heerlijk naar de vlammen kijken en warm worden, terwijl buiten de regen tegen de ramen tikt.

 

Een open haard heeft helaas wel wat nadelen. Een van die nadelen is dat er rook vanaf komt. Die rook moet afgevoerd worden. U heeft daarvoor een rookkanaal nodig. Bio ethanol kachels hebben het voordeel dat er geen rookontwikkeling bij plaatsvindt. Dat betekent dat u geen rookkanaal nodig heeft. Bio ethanol kachels kunnen overal worden geplaatst. Ze zien er bovendien prachtig uit. Bij HGB-Trading verkopen bio ethanol kachels van verschillende soorten en in verschillende afmetingen.

De voordelen van bio ethanol kachels

 

Het eerste voordeel is, zoals gezegd, dat u bij bio ethanol kachels geen rookkanalen nodig heeft. U hoeft niet veel moeite te doen om het vuur aan te maken zoals bij een open haard. U kunt de hoogte van de vlammen, en daarmee ook de warmte die er vanaf komt, zelf regelen. Bio ethanol kachels produceren geen roet of fijnstof. Uw huis blijft op deze manier langer schoon.

 

Bio ethanol kachels kunnen overal neergezet worden. Wat dacht u van uw woonkamer, op uw slaapkamer of zelfs in de badkamer. Ze zijn ook prima geschikt voor buiten. Als u een bio ethanol haard op uw balkon of in uw tuin wilt zetten kan dat dus ook.

Bio ethanol kachels bij HGB-Trading

 

Bij HGB-Trading verkopen we alleen artikelen die volkomen veilig zijn. Dat geldt ook voor onze bio ethanol kachels. Onze kachels voldoen aan de laatste veiligheidsnormen. Om risico’s te mijden, is het wel belangrijk dat u goed de handleiding leest.

 

HGB-Trading verkoopt kachels van A kwaliteit, tegen de scherpste tarieven. Voor bio ethanol kachels met de beste prijs-kwaliteitsverhouding is HGB-Trading uw vertrouwde adres. Als u vandaag een ethanol haard vóór 11 uur bestelt, krijgt u uw product de volgende werkdag in huis. Dat is de service van HGB-Trading.

Bio ethanol kachels zijn milieuvriendelijk

 

Ethanol is een brandstof die op vele manieren toepasbaar is. Aan het begin van de vorige eeuw gebruikte Henry Ford het als autobrandstof. Bio ethanol wordt gewonnen uit suikers van natuurlijke producten, zoals maïs, gerst, suikerbiet of suikerriet. Door het gistingsproces ontstaat alcohol, oftewel bio ethanol. De Europese Unie stimuleert het gebruik van bio ethanol omdat het een brandstof is die het milieu veel minder schade toebrengt dan bijvoorbeeld hout.

Hangende bio ethanol kachels

 

Bij HGB-Trading heeft u ontzettend veel keuze uit verschillende soorten kachels. Wat dacht u van een hangende kachel? Het ziet eruit als een prachtig schilderij. U kunt kiezen voor een kachel met één vuur of met twee vuren naast elkaar. Houdt u van strak? HGB-Trading heeft ook bio ethanol kachels met tijdloze designs.

Bio ethanol kachels met schouw

 

Heeft u liever een klassieke uitstraling? Misschien is een bio ethanol kachel met schouw iets voor u. Deze kachel is uit één stuk en heeft geen lelijke naden of scherpe randen waar u zich aan kunt verwonden. Op de schouw is een prachtige plaats voor woondecoratie of foto’s.

Vrijstaande bio ethanol kachels

 

Vrijstaande haarden zijn geweldig voor in de tuin. U kunt genieten van de warmte en het licht van het vuur, zonder dat uw kleren gaan stinken van de rook. In huis is een vrijstaande haard een mooie eyecatcher. Als het koud is, heeft u veel plek om met familie of vrienden rond de kachel te zitten.

Design bio ethanol kachels

 

Design haarden zijn prachtig om te zien. We hebben mini haarden die u gemakkelijk kwijt kunt, ook al heeft u niet veel ruimte. Welke soort bio ethanol kachel u ook wilt, bij HGB-Trading kunt u het met zekerheid vinden!

http://www.hgb-trading.nl/bio-ethanol