De leren rugzak, stijlvol en tijdloos

Mijnwebpartner

De leren rugzak is terug van weggeweest. De jonge moderne zakenman en zakenvrouw hebben hem herontdekt vanwege zijn sportieve uitstraling en allround functionaliteit. Wat alle rugzakken gemeen hebben, is dat ze voorzien zijn van een stevig handvat en verstelbare schouderbanden. U kunt de rugzak dus ook gewoon als tas gebruiken en in de hand dragen. Als u zich echter op de fiets of motor moet verplaatsen, of wanneer u gewoon even uw beide handen nodig heeft, is de leren rugzak echt een uitkomst.

De leren rugzakken hebben een stijlvolle uitstraling en zijn erg praktisch in gebruik. Afhankelijk van het model is de tas onderverdeeld in verscheidene compartimenten om bijvoorbeeld ook uw telefoon en tablet veilig op te kunnen bergen en daardoor ook zeer goed te gebruiken als aktetas. Er zijn ook leren rugzakken speciaal ontworpen om uw laptop in te vervoeren. Niet enkel de moderne zakenman of zakenvrouw kan goed uit de voeten met dit type tas, maar ook als u bijvoorbeeld graag fiets- of wandeltochten maakt, is de waterafstotende leren rugzak een uitkomst.

De rugzakken zijn te verkrijgen in diverse tijdloze en stijlvolle ontwerpen; van klassiek tot modern. Iedereen kan hier een rugzak naar zijn smaak vinden. Marington heeft een groot assortiment rugtassen met een ruime keuze, zowel in tijdloze elegante modellen voor dames als stijlvolle stoere ontwerpen voor de heren.

Bij Marington.nl treft u een verrassend groot aanbod aan leren rugzakken van verschillende kwaliteitsmerken. De rugzakken zijn alle op ambachtelijk wijze gemaakt en zijn gelooid volgens een plantaardig proces, waardoor het milieu ontzien wordt.

https://www.marington.nl/rugzakken/

About

View all posts by