Verwarming in de varkensstal: diervriendelijk én met diverse voordelen

Als mensen kunnen wij ons dik aankleden wanneer het koud wordt, en zetten we ook vaak nog de verwarming aan. Maar hoe gaat dat bij dieren? Het is belangrijk om in deze koudere maanden ook de dieren niet te vergeten. Net zoals mensen, vinden zij het ook fijn om het lekker warm te hebben in de winter. Een warm verblijf is dan ook een stuk beter voor het welzijn van de dieren. Ook verlaagt het de kans op infecties en ziektes. Door verwarming te laten installeren in uw varkensstal, zorgt u ervoor dat niet alleen u, maar ook uw varkens het lekker warm hebben in de winter. Een specialist zoals Kolsters Installatie Techniek kan u hiermee helpen. Zij zijn dé expert als het om verwarming en nevelkoeling voor agrarische gebouwen gaat.

Jarenlang genieten van uw nevelkoeling installatie dankzij regelmatig onderhoud

Onderhoud aan nevelkoeling of verwarming in de varkensstal is van groot belang. Deze kwalitatieve dienstverlening door Kolsters Installatie Techniek is zeer uitgebreid. Jarenlang van uw apparatuur genieten? U heeft toch immers ook het liefst een installatie die altijd precies werkt zoals het hoort? Door te kiezen voor de diensten van een specialist als Kolsters Installatie Techniek hoeft u zelf helemaal nergens aan te denken. Zij hebben namelijk verschillende servicepakketten samengesteld voor het onderhouden van de installaties in agrarische gebouwen. U kunt het zo simpel of uitgebreid maken als u zelf wilt. En vindt er onverwachts een storing plaats? Dan is de specialist 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Verwarming van uw varkensstal kan duurzaam en voordelig

Verbeter het welzijn van dieren met verwarming en zorg ervoor dat uw varkens het niet meer koud hebben in de stal. Dit met de positieve gevolgen van dien. De dieren hebben minder kans op infecties of om ziek te worden, waardoor u aanzienlijk bespaart op kosten voor de veearts. En dat is niet de enige manier waarop u bespaart bij het installeren van verwarming in de varkensstal. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat het verwarmen van agrarische gebouwen erg goedkoop kan zijn. Een specialist genaamd Kolsters Installatie Techniek kan de verwarming in uw varkensstal zelfs aansluiten op uw houtkachel. Deze werkt prima op afvalhout. Zo heeft u niet alleen lage stookkosten, draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu. Een typische win-win situatie.

About

View all posts by