De enige echte specialist voor het laten bouwen van een aanlegsteiger

Zou u graag een eigen aanlegsteiger willen hebben? Dan kunt u het beste uw aanlegsteiger laten bouwen door De Vries Werkendam B.V. Heeft u al wel eens van dit bedrijf gehoord? Zij zijn een echte specialist op het gebeid van waterbouwkunde en civieltechnische constructies en objecten. Bij De Vries Werkendam B.V. bent u aan het juiste adres. Al jarenlang realiseren zij projecten voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Wilt u een aanlegsteiger vervangen? Of wilt u een nieuwe aanlegsteiger laten bouwen? Wanneer de oude aanlegsteiger er nog staat, dient deze eerst gesloopt te worden zodat er plaats is voor de nieuwe steiger. Daarna is het tijd om de onderbouw en de bovenbouw van de nieuwe aanlegsteiger aan te brengen. En uw nieuwe aanlegsteiger is gerealiseerd.

Voer regelmatig groot onderhoud uit aan uw aanlegsteiger

U wilt toch ook dat uw aanlegsteiger zo lang mogelijk meegaat? Dan is het aan te raden dat u hier zo vaak als mogelijk is onderhoud aan laat plegen. Net zoals voor veel andere bouwwerken, geldt namelijk ook voor de aanlegsteiger: hoe vaker u onderhoud pleegt, des te langer gaat het bouwwerk mee. De Vries Werkendam B.V. biedt innovatieve en duurzame oplossingen die qua planning zo min mogelijk hinder opleveren voor (scheepvaart)verkeer. Wanneer het eigenlijk al te laat is voor onderhoud, kan er altijd gekozen worden voor renovatie. Bij deze specialist kunt u terecht voor het renoveren van constructies van hout, staal, beton en metselwerk. Moet er een waterbouwkundig kunstwerk gerenoveerd worden? Ook hiervoor bent u bij deze specialist in het juiste adres. Hier wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de geldende technische eisen en randvoorwaarden. Of het nu gaat om een aanlegsteiger, sluisdeur of brug, u kunt op De Vries Werkendam B.V. rekenen!

Een aanlegsteiger aanleggen? Vergeet de voorzieningenvoor de elektriciteit niet!

Voordat u een aanlegsteiger gaat laten bouwen, is het aan te raden dat u het een en ander overweegt. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan voorzieningen voor elektriciteit? Deze zijn nodig om verlichting aan te brengen op de aanlegsteiger. Dit is belangrijk, omdat de steiger in de avond en nacht goed zichtbaar is voor boten en omstanders. Wist u dat naast een aanlegsteiger, u ook terecht kunt bij De Vries Werkendam B.V. voor een autosteiger? Denk bij het plaatsen van een autosteiger ook aan de afmeerpalen. Deze zijn voorzien van bolders en kunststof wrijfstijlen. Wanneer de aanlegsteiger er weer een tijdje staat, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Ook hiervoor schakelt u de specialist in.

About

View all posts by