Uitstekend advies over het onderhoud van tennisbanen

Bent u op zoek naar winddoeken van hoge kwaliteit? Dan moet u zeker bij een specialist aankloppen. Het bedrijf Ton de Rooij Tennis heeft winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor uitstekend advies over het onderhoud van tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.  

De belijning, onderhoud en aanleggen van tennisbanen overlaten aan specialist

U heeft een tennisbaan laten aanleggen. Daar komt nog meer bij kijken. Want een goede belijning is net als het onderhoud van tennisbanen onmisbaar. Belijning zorgt ervoor dat er op een juiste en eerlijke manier gespeeld kan worden op een speelveld. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Voert u onderhoud uit ten behoeve van poreuze hardcourt tennisbanen? Goed bezig! Want dit is van groots belang om de levensduur van uw baan te verlengen. Zeg nou zelf, u wilt niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan aanleggen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze. De specialist werkt uitsluitend met door de KNLTB goedgekeurde baanoplagen.  

About

View all posts by