Met video maakt u een uitvaart nog mooier

Een uitvaart regelen is niet makkelijk. Ten eerste moet er een hoop gebeuren. Ten tweede is dat nou net waar uw hoofd niet naar staat. En wilt u een herinnering aan een uitvaart dan moet ook dat nog geregeld worden. Bij het overlijden van een dierbare, is het moeilijk is om belangrijke beslissingen omtrent de begrafenis en crematie te moeten nemen. Uitvaart en Techniek ontzorgt u graag op het gebied van video. Wilt u graag een foto van uw dierbare tonen en op schermen? Een fotopresentatie? Of een video waar u mooie herinneringen aan heeft? Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen door te geven. Zo weet u zeker dat video tijdens de uitvaart tot in de fijnste details wordt geregeld.

Video op een of meerdere punten tijdens de uitvaart

Een uitvaart filmen, daar heeft u van gehoord, maar u heeft wel wat anders aan uw hoofd tijdens de uitvaart zelf. Denk daarom aan een bedrijf als Uitvaart en Techniek. Kies bijvoorbeeld voor een vast camerapunt, waarbij een of meerdere camera’s in de kerk of zaal zijn opgesteld. Wilt u uw uitvaart door een cameraman laten filmen? Het videoteam heeft erkende opleidingen gevolgd en gaat uiterst discreet en met respect voor de situatie te werk. Nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden, ontvangt u een video met onbewerkte beelden. Uiteraard is een bewerkte versie ook mogelijk. Laat u informeren en neem vandaag nog contact op voor meer informatie voor de uitvaart die u gaat regelen.

Combineer video met audio voor de uitvaart

Een video met geluid tijdens een uitvaart levert vaak niet de herinnering op die u zoekt. Het beeld schokt en zowel beeld als geluid zijn van ondermaatse kwaliteit. Kies er daarom voor om niet alleen de video tijdens de uitvaart uit te besteden, maar ook de audio aan hetzelfde bedrijf over te laten. U weet hierdoor zeker dat de muziek goed geregeld is én dat sprekers goed te verstaan zijn. Het geluid wordt goed verdeeld over alle speakers en uw wensen omtrent de muziek en/of video vormen het uitgangspunt. Wat voor wensen wilt u terug laten komen?

About

View all posts by