Vergroot uw zichtbaarheid met werkjassen

Mijnwebpartner

Vergroot uw zichtbaarheid met werkjassen

Voor het slagen van een bedrijf is het natuurlijk erg belangrijk om goed zichtbaar te zijn. U kunt dit natuurlijk doen door veel reclame te maken bij u in de buurt en door een goede website te hebben. Maar een heel efficiënte manier van reclame maken is door uw werknemers werkjassen en andere werkkleding te laten dragen waarop het logo van uw onderneming geborduurd of gedrukt is. Zo zijn zij niet alleen meteen te herkennen als medewerker van uw bedrijf, maar maken zij door het dragen van hun werkjassen en andere bedrijfskleding meteen reclame voor uw onderneming.

 

Vergroot de veiligheid met werkjassen

Daarnaast zijn werkjassen ook van groot belang om de veiligheid van uw werknemers te garanderen. Zo beschermen de stevige materialen hen tegen letsel en dat is natuurlijk een belangrijk gegeven om goed te kunnen werken. Ook zorgen ze voor een grote mate van veiligheid voor personen die werkzaamheden uitvoeren vlakbij of op de weg, doordat ze dan vaak in felle kleuren uitgevoerd zijn. Het gebruik van werkjassen zorgt dus voor:

  • meer zichtbaarheid voor uw bedrijf, gemakkelijke reclame
  • herkenbaarheid van uw personeel
  • bescherming tegen letsel
  • grotere veiligheid door het gebruik van opvallende kleuren

Daarnaast hebben deze jassen ook nog als voordeel dat ze veel zakken hebben, waardoor het gemakkelijk is voor de drager ervan om klein gereedschap of andere spullen altijd bij de hand te hebben. Zo kan er veel efficiënter gewerkt worden.

 

Paspakket

Wilt u werkjassen gaan bestellen voor uw medewerkers, dan is het natuurlijk wel zo handig om eerst een paspakket aan te vragen. Dit geeft een ieder de mogelijkheid om de verschillende maten te passen en te kijken welke maat het beste past. U weet dan bovendien zeker dat u voor iedereen de juiste maat werkjassen bestelt.

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/bedrijfskleding-werkkleding/bedrijfskleding-werkjassen

About

View all posts by