Mijnwebpartner Artikel Blog
Image default
Links / Index

Breekbare producten verzenden

Breekbare producten verzenden. 

Er worden tijdens de huidige corona crisis heel erg veel pakketten verzonden waaronder ook veel breekbare producten. Het is erg belangrijk dat de producten heel op locatie worden bezorgd, dit is te realiseren door de breekbare producten zo goed mogelijk te verpakken met de juiste verpakkingsmaterialen.

 
Luchtkussenzakjes

Het verschilt heel erg per product welk verpakkingsmateriaal het meest geschikt is om te gebruiken voor het verpakken van de producten. In het assortiment van 123Kartonnen Dozen zijn verschillende verpakkingsmaterialen die gebruikt kunnen worden voor het verpakken van breekbare producten. Voor producten die wat kleiner zijn en waar nog ruimte over is in de kartonnen doos is een luchtkussenzakje perfect. De zakjes vullen de ruimte op rondom het product in de kartonnen doos, door de zakjes kunnen de producten niet tot nauwelijks bewegen en dit verkleint heel erg de kans op beschadigingen voor het product.

 

Luchtkussenfolie – zakken

Tevens is het ook mogelijk om breekbare producten te omwikkelen met luchtkussenfolie. Dit materiaal beschermt de producten tegen stoten, schokken en vuil. De luchtkussenfolie verkrijgbaar bij 123Karrtonnen Dozen kenmerkt zich door Sealed Air en zijn heavy kwaliteit. Dit is een zeer heftige kwaliteitssoort en hierdoor zijn de producten extra goed beschermt tijdens het verzenden. De luchtkussenfolie kan er soms wat rommelig uitzien wanneer dit om een product heen wordt gerold wordt. Daarom is er ook het alternatlief luchtkussenfolie zakken. De naam zegt het al, dit is een beschermend product wat als het ware een soort envelop is en er erg verzorgd uitziet.

 

Schuimkorrels

Tot slot de schuimkorrels, dit product werkt ook erg goed voor het beschermen van de breekbare producten die verzonden worden. De schuimkorrels genaamd Flo-Pak werkt erg goed voor het bufferen van de producten in de kartonnen doos. De Flo-Pak schuimkorrels stabiliseren de inhoud van het pakket en beschermen de producten tijdens het verzenden. Er zijn twee soorten schuimkorrels die gebruikt kunnen worden voor het opvullen van de kartonnen dozen. Er is de optie voor gesloten schuimkorrels, deze kunnen het beste gebruikt worden bij hele zware producten en daarnaast is er de optie voor open schuimkorrels die beter gebruikt kunnen worden voor het verzenden van lichtere producten.

 

Wanneer één van bovenstaande verpakkingsmaterialen gebruikt worden bij het verzenden van breekbare producten is er een verkleinde kans dat de producten beschadigd op locatie aankomen.

 

Bestel de verpakkingsproducten in de webshop van 123Kartonnen Dozen.